social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Πεύκη λύγισε στα πέναλτι τον Κολωνό!

Η Πεύκη λύγισε στα πέναλτι τον Κολωνό!

Ματς ακατάλληλο για... καρδιοπαθείς έγινε στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος, όπου η Πεύκη πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι απέναντι στον Κολωνό, ύστερα από 120 λεπτά που είχαν τέσσερα γκολ και διακυμάνσεις στα συναισθήματα!

Η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε με 3-2 στη «ρώσικη ρουλέτα», σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 2-2 στην κανονική διάρκεια και την παράταση. Στο 25' ο Ντέντια έκανε το 0-1 με κεφαλιά, όμως πέντε λεπτά μετά (30') ο Σινανάι ισοφάρισε με προβολή (1-1). Μάλιστα, οι γηπεδούχοι πήραν... κεφάλι στο σκορ στο 75' με κεφαλιά του Γκιόλα (2-1), ωστόσο ο Σπυριδάκης αποκατέστησε την ισορροπία με κεφαλιά τρία λεπτά αργότερα (78') και λίγο μετά την είσοδό του στο ματς! Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν αρχικά στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι, όπου από την Πεύκη αστόχησε μεν ο Σπυριδάκης, αλλά ευστόχησαν οι Ντούνης, Ντέντια, Βότσης. Στον αντίποδα, για τον Κολωνό ευστόχησαν οι Καπελάκης, Σκεύης, ενώ αστόχησαν οι Γκιόλας, Λίκα, Οντατζής.

Να σημειωθεί ότι από την Πεύκη θέλησαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Κολωνό για τη φιλοξενία του, υπογραμμίζοντας ότι επιφυλάσσονται για το παιχνίδι πρωταθλήματος που θα γίνει στην Πεύκη ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Καφρίτσας-Κοκκίνης

ΚΟΛΩΝΟΣ (Γιάννης Γεωργόπουλος): Ροκανάς, Χριστόπουλος, Σταυράτης (80' Οντατζής), Καπελάκης, Χιονάς, Δαρζέντας (95' Κάτρης), Σινανάι (102' Ούζι), Ράσα, Γκιόλας, Βλάχος (60' Σκεύης), Καλομοίρης (60' Λίκα)

ΠΕΥΚΗ (Κυριάκος Μαυρίδης): Μπακόλας, Παπακωνσταντίνου, Γιαννίκος (75' Σπυριδάκης), Λύχνος (70' Ψωμίδης), Ντέντια, Μπογκντάνι, Ντούνης, Μπανιάς, Χαραλάμπους, Γκιώνης, Μακρής (91' Βότσης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35