social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαδόπουλος: Πρεμιέρα με ιδιαίτερη σημασία Ι Να βγάλουμε το καλύτερο μας εαυτό

Παπαδόπουλος: Πρεμιέρα με ιδιαίτερη σημασία Ι Να βγάλουμε το καλύτερο μας εαυτό

Δύσκολη αποστολή έχει η Νέα Ιωνία στο ματς της Κυριακής αφού στις 16.30 υποδέχεται τον ΓΣ Καισαριανής στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 1ου ομιλου της Α' ΕΠΣΑ.

Ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Παπαδόπουλος, και οι συνεργάτες του προσπαθούν να προετοιμάσουν όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα προκειμένου να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα το οποίο θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον.

Η προσμονή και η αισιοδοξία για το ματς είναι μεγάλη, με τον έμπειρο προπονητή να δηλώνει τα εξής για το ματς: ''Είναι ένα ματς πρεμιέρας και αυτές οι αναμετρήσεις πάντα κρύβουν παγίδες, κυρίως όταν είσαι γηπεδούχος. Από εκεί και πέρα, εχουμε μπροστά μας έναν αντίπαλο που θα έρθει και εκείνος με στόχο να κερδίσει, οπότε θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να εμφανιστούμε όπως πρέπει για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ολες οι ομάδες θέλουν προσοχή και στόχος αποτελεί να βγάλουμε το καλύτερο μας εαυτό στην πρεμιέρα. Πρέπει να διαβάσουμε τον αντίπαλο στην διάρκεια του αγώνα και να αποφύγουμε τα λαθη για να πετύχουμε τη νίκη''.

Ερωτηθείς για τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει για τον αντίπαλο και εάν υπάρχουν κάποια δυνατά στοιχεία που θα πρέπει κατά τη διάρκεια του αγώνα να περιοριστούν, ο έμπειρος κόουτς σχολιασε: ''Τα δυνατά και αδύνατα σημεία της κάθε ομάδα θα φανούν στο γήπεδο. Εμείς θα κοιτάξουμε πως θα είμαστε εμείς δυνατοι. Δεν θα εστιάσουμε στο τι κανει καλά ο αντίπαλος, αλλά τι θα πρέπει να κάνουμε εμείς για να κερδίσουμε. Ο αντιπαλος έχει μια δυναμική και το δείχνει το σύνολο του αφού κινήθηκε αρκετά στην μεταγραφικη περίοδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα σπουδαίο ματς''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35