social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας: Εκμεταλλεύεται με φιλικό το ρεπό της πρεμιέρας

Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας: Εκμεταλλεύεται με φιλικό το ρεπό της πρεμιέρας

Τη δυνατότητα να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές του σε καλή κατάσταση θα έχει το τεχνικό επιτελείο του Μικρασιατικού Εθνικού Αστέρα το πρωί της Κυριακής εκμεταλλευόμενο στο έπακρο το ρεπό που έχει η ομάδα για την πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ. 

Συγκεκριμένα η ομάδα της Καισαριανής θα αντιμετωπίσει την Ανθούπολη στις 10.30 στο γήπεδο της Χωράφας και έτσι ο Νίκος Κωτσοβός θα έχει τη δυνατότητα να διατηρήσει τους παίκτες σε εγρήγορση ενόψει του αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Αρη Καλαμακιου.

Η ενημέρωση της ομάδας

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Μικρασιατικού Εθνικού Αστέρα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις που αφορούν τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης καθώς και παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Η προπόνηση έκλεισε με δίτερμα, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Για την Κυριακή στις 10.30 στο γήπεδο της Χωράφας έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση με την Ανθούπολη λόγω του ρεπό που υπάρχει για την ομάδα μας για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35