social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Διανα με το... δεξί, 1-0 στο Καλαμάκι

Η Διανα με το... δεξί, 1-0 στο Καλαμάκι

Με το δεξί ξεκίνησε η Διάνα τις φετινές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ επικρατώντας έστω και δύσκολα του νεοφώτιστου Καλαμακίου με 1-0.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΡΑΠΤΗ

Στο πρώτο ημίχρονο και ειδικότερα στα πρώτα 30 λεπτά η αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και των δύο ομάδων ήταν εμφανής, καθώς δεν είδαμε κάτι ιδιαίτερο, όμως, από εκείνο το σημείο και μετά είδαμε ποδόσφαιρο με καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες και με αρκετές χαμένες ευκαιρίες, κυρίως από πλευράς φιλοξενούμενων. Στο τέλος όμως "μίλησε" η εμπειρία, η ποιότητα, αλλά και η μεγαλύτερη θέληση των παικτών του Γιάννη Κουσάνα για να φτάσουν στη νίκη και τελικά με το… χρυσό γκολ του Καζάκου στο 80' επικράτησαν με 1-0 του νεοφώτιστου Καλαμακίου που… κοίταξε στα μάτια μια πολύ δυνατή ομάδα.

 ΚΑΛΑΜΑΚΙ (Απόστολος Καφτάνης): Σανταμούρης, Κοτόπουλος, Σιδεράς, Κίλλιας, Αθανασίου, Αργύρης (87' Τζιβελέκης), Καλλός, Παυλίδης (87' Γιανναράκος), Παπαδημητρόπουλος (66' Λεισός), Γεροντάρης, Αθανασίου (23' Σαραντινός). 

ΔΙΑΝΑ (Γιάννης Κουσάνας):Τζίνας, Πανίδης, Κατσιάνης (63' Ζώης), Νίκολι, Χάλος (78' Ευθυμίου), Μπαρδάκης, Φωστέρης (70' Μπακογιάννης), Παπατζίμας, Καζάκος, Ποντικάκος, Δάρρας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35