social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Mοιρασιά για Χαλάνδρι και Αγία Ελεούσα (1-1)

Mοιρασιά για Χαλάνδρι και Αγία Ελεούσα (1-1)

Το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων που -για αρκετούς- μοιράζονται τον τίτλο του φαβορί στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, δεν ανέδειξε νικητή.

Στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου, η τοπική ΑΕ Χαλανδρίου έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Αγία Ελεούσα, σε ένα ματς που ήταν πραγματικό ντέρμπι και πρόσφερε συγκινήσεις στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 52ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Τρυφιάτη μετά από ωραίο συνδυασμό των Κατσιούλη και Βλάχου (1-0). Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση. Στο 59', δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Καραδήμας έφερε το ματς στα ίσια με σουτ (1-1). Στο 72' η αριθμητική ισορροπία ανατράπηκε εξαιτίας της αποβολής του Φουκούλη με δεύτερη κίτρινη, όμως στο διάστημα που απέμενε, δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να αποχωρούν για τα αποδυτήρια ισόπαλες. Σε μία από τις τελευταίες τους απόπειρες για το γκολ της νίκης, οι πράσινοι είδαν την μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι της εστίας του Ναβροζίδη, μετά από προσπάθεια αμυνόμενου της Αγίας Ελεούσας να απομακρύνει με το κεφάλι στο 89ο λεπτό.  

Διαιτητές: Τσατσούλης, Βλατάκης-Αθανασόπουλος

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Σταύρος Αμανατίδης): Μυλωνάς, Φουκούλης, Βλάχος, Μανουσάκης, Ντζαβίδας, Δημογιάννης, Κανελλόπουλος (46' Καλιαμπάκας), Ντούλε (64' Γκουτζιουπάς), Τρυφιάτης, Κατσιούλης (85' Κορωναίος), Αλεξανδράκης

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Ναβροζίδης, Μαζμανίδης, Α. Μπάκας, Κύβελος (15' Κρητικός), Μπίκος, Πατσατζόγλου (84' Π. Μπάκας), Σωτηρόπουλος, Κατσικογιάννης, Τουφεξίδης (56' Γκουτίδης), Λαδένογλου (56' Καραδήμας), Κοπανάς (56' Γιαννόπουλος).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35