social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό η Αλσούπολη στο Ρουφ, 2-0 τα Πετράλωνα!

Διπλό η Αλσούπολη στο Ρουφ, 2-0 τα Πετράλωνα!

Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ η Αλσούπολη, πετυχαίνοντας μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι σε αντίπαλο προερχόμενο από την Α' Κατηγορία.

Η ομάδα της Ν. Ιωνίας πέρασε νικηφόρα από το Ρουφ, όπου επιβλήθηκε με 2-0 της ΑΕ Πετραλώνων σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετές καλές στιγμές, ωραίο ρυθμό και «πλούσιες» συγκινήσεις. Μόλις στο 11ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν... κεφάλι στο σκορ με σουτ του Παπαδήμα (0-1), με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την ισοφάριση και να την «αγγίζουν» στο 80', όταν ο Μαγαλιός εκτέλεσε άστοχα πέναλτι και σπατάλησε μοναδική ευκαιρία! Με ακόμη πιο ανεβασμένη ψυχολογία, πλέον, οι πράσινοι μπόρεσαν να «κλειδώσουν» το «τρίποντο» χάρη σε κεφαλιά του Κωνσταντάκη, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στο 85' και σκόραρε στο 92' για το τελικό 0-2!

Διαιτητές: Μητροφάνης, Κόλλιας-Καράμπελας

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Θανάσης Παύλοβιτς): Σέργης, Παναγιωτόπουλος, Θεοδώρου (75' Μουντράκης), Σωτηρίου, Βολικάκης, Μαγαλιός, Βολονάκης, Δρυμωνίτης, Ντανίκας (70' Δανάς), Φιλιππάτος (46' Κακάζης), Πανταζής (57' Λιακόπουλος)

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Ντάλας, Καρυπίδης, Τσάλας (46' Παππούς), Φειδάκης, Κοκότης, Τζωρτζάτος, Τρούσης (85' Κωνσταντάκης), Παπαδήμας, Περουτσέας (64' Ιακωβίδης), Τσούκας, Σώντας (46' Τσίκας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35