social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυναμικός ο ΑΟ Ιλίου, 3-1 τη Θύελλα Περιστερίου

Δυναμικός ο ΑΟ Ιλίου, 3-1 τη Θύελλα Περιστερίου

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ ο ΑΟ Ιλίου, που φιλοδοξεί να έχει μία πρωταγωνιστική παρουσία.

Η ομάδα του Α. Νάστου επικράτησε με 3-1 απέναντι στη Θύελλα Περιστερίου, έχοντας ευκαιρίες και για μια πιο ευρεία νίκη. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ζούκας μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο Ασφής για το 1-0, ενώ από το ίδιο σημείο ο ίδιος παίκτης έγραψε το 2-0 στο 24', αλλά για παράβαση αυτή τη φορά που υποδείχθηκε σε προσπάθεια του Λερούτσου. Στο 50' ο Ζούκας είχε σουτ στο δοκάρι, με τον Κουμεντάνο να βάζει ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του, σκοράροντας με σουτ στο 62' (2-1). Στο 76' ο Λερούτσος βρήκε δίχτυα με εκτέλεση φάουλ και εδωσε πάλι... αέρα δύο τερμάτων στον ΑΟ Ιλίου (3-1), που είχε άλλο ένα δοκάρι σε σουτ του Αγκαλίου στο 87'.

Διαιτητές: Ανδρέου, Γκέτσος-Ρούσσος

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Σκυριανός, Πυργιώτης (69' Κιτσώνης), Μπισμπίκης (80' Βλάχος), Δαούτης, Μπούσκος, Ζήκος, Γιώτης (46' Αγκαλίου), Ασφής (80' Γεωργούλας), Ζούκας, Λερούτσος, Παπαδημητρίου (46' Αντωνίου). 

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Δημόπουλος): Γεράσης, Θεοχαρίδης, Κουμεντάκος (86' Κάρκος), Ζαρναβέλης, Χριστοδούλου, Πρεβεζιάνος, Καπίρης (86' Μεχμέτι), Κολοβός (63' Θεοδωρακόπουλος), Μποζάς, Κατιάι (86' Δρούλιας), Ορούτση (76' Κουτσοκώστας)

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35