social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο δεύτερο το Καματερό, 3-0 τον Ιάσονα

Στο δεύτερο το Καματερό, 3-0 τον Ιάσονα

Θετική παρουσία είχε το Καματερό στην παρθενική του εμφάνιση στο πρωτάθλημα για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Μ. Κάτσικα κατέβαλε με 3-0 τον νεανικό Ιάσονα και έδειξε ότι βρίσκεται σε... καλό δρόμο. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε αγχώδη ρυθμό για τους γηπεδούχους, ένεκα της πρεμιέρας, με τις καλύτερες φάσεις να καταγράφονται στο 18' σε σουτ του Μήτκα και στο 42' σε κεφαλιά του Ανδριτσόπουλου υστέρα από σέντρα του Τόλια που έφυγε άουτ. Στο 47' ο Μήτκας άγγιξε το γκολ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό η μπάλα έφυγε άουτ από την κεφαλιά του Χαιρετάκη, ενώ στο 50' ο Ιάσονας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπράβου με δεύτερη κίτρινη. Στο 52' ο Χαιρετάκης από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ και στην επόμενη φάση (53') έγινε το 1-0 με πλασέ του Γεντίκη μέσα από την περιοχή. Νέα χαμένη ευκαιρία για τον Χαιρετάκη στο 57' σε διαγώνιο σουτ, ενώ στο 60' αποχώρησε με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο από πλευράς Ιάσονα ο Καραγιάννης. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο μετά το τέλος της αναμέτρησης. Στο 67' ο Γεντίκης ανατράπηκε από τον Κεφαλά, ο Παππάς σούταρε αρχικά στο κάθετο δοκάρι, όμως στην επαναφορά έγραψε το 2-0. Σε σουτ έξω από την περιοχή του Μήτκα στο 70' η μπάλα έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι του Πιτσίνη, για να φτάσουμε στο 88' όπου ο Χαιρετάκης σημείωσε το τελικό 3-0 με όμορφη προσπάθεια και σουτ.

Διαιτητές: Πατεράκης, Μαλανδράκης-Τριανταφύλλου

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Μιχάλης Κάτσικας): Κυρίου, Παπαϊωάννου, Μήτκας, Παππάς, Πλάκας, Μαυροειδής (82' Τσετμετζής), Γεντίκης (82' Πέτρου), Τσιργιώτης, Χαιρετάκης (88' Κυρίτσης), Τόλιας (46' Πιτέλης), Ανδριτσόπουλος (88' Μπερίκος)

ΑΟ ΙΑΣΩΝ (Κώστας Δαδίτσος): Πιτσίνης, Μπράβος, Τούνης (46' Καραγιάννης (65' λ.τρ. Κερασιώτης)), Κουρεμάδας, Ντόη, Τραγανός, Γλέτος, Λούπος (57' Μουλάι), Μπιλικαΐδης (57' Σταθόπουλος), Κεφαλάς, Μπαιρακτάρης.

(Πηγή: paokamaterou1966.blogspot.com)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35