social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστροφή και... βαθμός για Θύελλα Αγ. Δημητρίου στο Γουδή (2-2 με Άγ. Θωμά)

Επιστροφή και... βαθμός για Θύελλα Αγ. Δημητρίου στο Γουδή (2-2 με Άγ. Θωμά)

Ύστερα από ένα παιχνίδι που επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμού του νεαρού Γιώργου Μπόκου, Άγιος Θωμάς και Θύελλα Αγ. Δημητρίου έμειναν στο ισόπαλο και «χορταστικό» 2-2.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν... φουριόζοι στο ματς, καταφέρνοντας να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο δεκάλεπτο. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ηροδότου άνοιξε το σκορ με προβολή (1-0) και στο 10' ο Γεωργογιάννης έγραψε το 2-0 με σουτ. Οι φιλοξενούμενοι συνήλθαν και ευτύχησαν να μειώσουν δύο λεπτά μετά (12') με εκτέλεση φάουλ του Ε. Πατρίκιου (2-1). Στο 30ο λεπτό ο Άγιος Θωμάς δέχθηκε πλήγμα, αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Χατζής επειδή ανέτρεψε τον Ε. Πατρίκιο που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Η ομάδα του Αγ. Δημητρίου αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 57ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Φραγγιαδάκη. Έκτοτε, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ της νίκης, με τους ποδοσφαιριστές να επηρεάζονται καθοριστικά τόσο από τον τραυματισμό του Μπόκου, όσο και από τη διακοπή που ακολούθησε.

Διαιτητές: Στεργιώτης, Μαρκαντωνάτος-Κρασώνης

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Στέφανος Σοϊλεμές): Θ. Πετράκης, Κουζέλης (82' Μπόκος), Π. Πετράκης, Χατζής, Παπαζαφειρόπουλος, Ζαρκαδούλας, Τζώρτζης, Τσινιάς, Γεωργογιάννης (82' Βάρφης), Κολοβός (82' Μάκο), Ηροδότου (72' Μιχάι)

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ. (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Καβάφης, Ανδριόπουλος, Γ. Πατρίκιος (58' Τζίφας), Χ. Κυριαζής, Παπανδρέου, Κουμουνδούρος, Λαγοπάτης, Πετράκης (55' Βλαχάκης), Τσακόγιωργας (68' Τζελέφας), Ε. Πατρίκιος, Φραγγιαδάκης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35