social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωρίς νικητή η... ματσάρα στην Πεύκη!

Χωρίς νικητή η... ματσάρα στην Πεύκη!

Δεν ανέδειξε νικητή το σπουδαίο ματς που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (25/9) στο γήπεδο της Πεύκης!

Ο τοπικός ΑΟ Πεύκης αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον ΠΟ Ψυχικού, σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο 36' χάρη σε γκολ του Θύμιου με σουτ (0-1), με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν στα τελευταία λεπτά να «σώσουν» τον βαθμό έπειτα από όμορφη κεφαλιά του Σπυριδάκη, ο οποίος συνεχίζει φέτος από εκεί που έμεινε την περσινή σεζόν! Αξιοσημείωτο είναι πως η Πεύκη είχε τρία δοκάρια με τους Μακρή, Μπανιά στο πρώτο ημίχρονο και τον Φάρκωνα στο δεύτερο, ενώ δοκάρι είχε και ο ΠΟΨ σε προσπάθεια του Κεφή, όπου χρειάστηκε να επέμβει και ο Μπακόλας για να αλλάξει την τροχιά της μπάλας, που κατευθυνόταν στα δίχτυα της εστίας του.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Ισσά-Μπακογιάννης

ΠΕΥΚΗ (Κυριάκος Μαυρίδης): Μπακόλας, Μακρής (66' Γκίνης), Γιαννίκος, Β. Μπάρε, Ντέντια, Λύχνος (46' Φάρκωνας), Ντούνης, Μπανιάς, Σπυριδάκης, Α. Μπάρε (81' Παπαδόπουλος), Χαραλάμπους (90' Βότσης)

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Παναγιώτης Γκίκας): Χρανιώτης, Χειμαργιός, Τσέλικας (46' Γκότζος), Κυρίτσης, Τσίκος, Οτέμπερης, Θύμιος (88' Χαλάς), Αντωνόπουλος (90' Μακρίδης), Διαμαντόπουλος (70' Ρίζος), Μαραβελάκης, Σουμάκης (46' Κεφής).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35