social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοχλας: Μονόδρομος η νίκη

Μοχλας: Μονόδρομος η νίκη

Πρίν από 1 μήνα και 3 ημέρες (!) έδωσε το τελευταίο επίσημο ματς ο Χολαργός αφού η πρώτη αγωνιτική του 3ου ομίλου βρήκε την ομάδα των βορείων προαστίων να είχε το ρεπό της.

Μετά προέκυψε και η διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων για να... δέσει το γλυκό για την ιστορική ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι η προσμονή για το πρώτο επίσημο ματς πρωταθλήματος το Σάββατο με τους Τράχωνες είναι μεγάλη (22/10 γηπεδο Μαρσω 16.00). 

Μοναδική απουσία για τον προπονητή, Σπύρο Μόχλα εκείνη του αμυντικού, Κώστα Μιχελή που θα βρίσκεται στα... πιτς λόγω τραυματισμού, με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να ειναι διαθέσιμοι.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον προπονητή του Χολαργού που έσπευσε να σχολιάσει το ματς λέγοντας

"Είναι ένα ντέρμπι και πρεμιέρα για εμάς αφού την 1η αγωνιστική είχαμε ρεπό. Περιμένουμε με ανυπομονησία να ξεκινήσουμε και το σημαντικό είναι ότι έχουμε δουλέψει σκληρά. Είναι ένα κομβικό ματς αφού είναι το πρώτο επίσημο ματς για εμάς στο πρωτάθλημα και κόντρα σε μια ομάδα όπως οι Τράχωνες γεγονός που δείχνει ότι σημασία του αγώνα είναι υψηλή".

Για το αν προβληματίζεται που η ομάδα του έχει ένα μήνα αποχή από τα επίσημα ματς, ο προπονητής του Χολαργού δήλωσε

"Έχουμε δώσει ένα ματς επίσημο στο Κύπελλο με το Χαϊδάρι όμως πάει καιρός και οφείλουμε να εμφανιστούμε καθώς πρέπει. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες όμως έχουμε αποδείξει ότι όποτε το απαιτούν οι συνθήκες είμαστε συνεπείς". 

Στη συνέχεια έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο λέγοντας

"Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει όπως έκανε στα φιλικά τόσο εντός όσο και εκτός και η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος".

Όσον αφορά για τον αντίπαλο και τα στοιχεία που θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του, ο Σπύρος Μόχλας σχολίασε

"Είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα και διαθέτει ποιοτικούς παίκτες. Χρειάζεται συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με δεδομένο ότι έχουμε δουλέψει στις αδυναμίες του αντιπάλου πιστεύω ότι στο τέλος θα φτάσουμε στη νίκη".  


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35