social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακούφιση για Αγία Ελεούσα, 1-0 το Παλαιό Φάληρο

Ανακούφιση για Αγία Ελεούσα, 1-0 το Παλαιό Φάληρο

Η επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις τους έκρυβε ένα... παράξενο παιχνίδι για Αγία Ελεούσα και Παλαιό Φάληρο, που αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Στο γήπεδο της Αγ. Βαρβάρας, οι κυανόλευκοι πήραν τη νίκη με 1-0, αφού πρώτα έπαιξαν με τη... φωτιά απέναντι στους κυανέρυθρους, που έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν σαφώς πιο ανταγωνιστικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι «κλώτσησαν» την ευκαιρία να πάρουν σαφές προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που λίγο έλειψε να... πληρώσουν, αφού στη συνέχεια «φλέρταραν» με την ισοφάριση και την απώλεια βαθμών.

Η Αγ. Ελεούσα μπήκε ορμητικά στο παιχνίδι, καταφέρνοντας να προηγηθεί μόλις στο 6ο λεπτό με θαυμάσιο σουτ του Κοπανά από θέση εκτός περιοχής (1-0). Τρία λεπτά μετά, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όμως ο Μεσσήνης έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Κατσικογιάννης. Αξιοσημείωτο είναι πως λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι αστόχησαν και σε δεύτερο πέναλτι, με τον Καταχανάκη αυτή τη φορά (ενδιαμέσως είχε πάρει τη θέση του Μεσσήνη) να αποκρούει στη δεξία του γωνία την εκτέλεση του Κοπανά!

Έχοντας καταφέρει να μείνει μέσα στο παιχνίδι, το Παλαιό Φάληρο διεκδίκησε στο δεύτερο ημίχρονο το θετικό αποτέλεσμα, χάνοντας μερικές σημαντικές ευκαιρίες για να σημειώσει γκολ. Η κορυφαία όλων καταγράφηκε στο 51', όταν σε γρήγορη αντεπίθεση, ο Κωνσταντινίδης έφτασε απέναντι στον Αλεξόπουλο, ο οποίος όμως αναδείχθηκε νικητής στο τετ α τετ και διαφύλαξε το προβάδισμα για την ομάδα του. Στο 82' ο Καρούτζος σούταρε άουτ από καλή θέση, ενώ στα τελευταία λεπτά η Αγ. Ελεούσα είχε τρεις καλές στιγμές για να εδραιώσει τη νίκη της. Εν τέλει, το τριπλό σφύριγμα του Παναγιωτάρα μετά το συναρπαστικό φινάλε, βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Ν. Κουνάδη να ξεσπούν από ανακούφιση για το τελικό 1-0!

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Μαραθωνίτης-Κουλόπουλος

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Αλεξόπουλος, Μαζμανίδης, Κρητικός, Αλ. Μπάκας, Μαθιούδης (60' Μπίκος), Κατσικογιάννης (61' Κυβέλος), Σωτηρόπουλος, Πατσατζόγλου (70' Λαδένογλου), Καραδήμας, Κοπανάς, Γιαννόπουλος (75' Τουφεξίδης)

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αλέκος Ρίζος): Μεσσήνης (22' Καταχανάκης), Λιώνης, Γαβαλάς, Μπρούσαλης, Τριανταφυλλίδης, Μακρυγιάννης (85' Σκόρδος), Καναβέτας (72' Καρούτζος), Μπενάι, Βάγιας, Κωνσταντινίδης, Φεντόροφ (46' Φωτούχος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35