social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έξαλλοι με Μπακογιάννη στον Άγιο Θωμά - «Στο ίδιο έργο θεατές»

Έξαλλοι με Μπακογιάννη στον Άγιο Θωμά - «Στο ίδιο έργο θεατές»

Την οργή τους για τη διαιτησία και την εν γένει συμπεριφορά του Μπακογιάννη θέλησαν να εκφράσουν δημοσίως οι άνθρωποι του Άγιου Θωμά, αναφορικά με την αναμέτρηση με τον Άγιαξ Ταύρου και την ήττα με σκορ 3-0.

Οι «πορτοκαλί» εστιάζουν στη φάση του πρώτου γκολ των γηπεδούχων, όπου ο σκόρερ... στόπαρε την μπάλα με το χέρι πριν ανοίξει τον δρόμο προς τη νίκη για την ομάδα του. Συνοδεύουν, μάλιστα, την ανακοίνωσή τους με το σχετικό βίντεο του Soccerlive. Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή τους υπογραμμίζουν:

«Στο ίδιο έργο θεατές! Στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης της ομάδας μας με τον Άγιαξ Ταύρου, σε προσπάθεια του αμυντικού μας να διώξει την μπάλα ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδας σταματάει την μπάλα ξεκάθαρα με το χέρι, χέρι που ήταν ξεκάθαρο όπου κι αν βρισκόσουν στο γήπεδο. Ο διαιτητής της αναμέτρησης παρόλα αυτά δεν είδε τίποτα και γέμισε και τέσσερις παίχτες της ομάδας μας με καρτες για διαμαρτυρία στη συγκεκριμένη φάση! Στην συνέχεια του παιχνιδιού ο κ. Μπακογιάννης καυχιόταν στους παίχτες της ομάδας μας ότι έχει σφυρίξει πάνω από 1000 παιχνίδια και σφυράει πάνω από 17 χρόνια και έχει μεγάλη εμπειρία.. Μπράβο στον πρώτο βοηθό γραμμής, καθώς στο τέλος του παιχνιδιού ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα μας! Και επειδή μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την επίμαχη φαση (0:28-0:47) μην παίζετε με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35