social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορυφή με φοβερό Πατρίκιο η Θύελλα Αγ. Δημητρίου, 3-1 στη Χωράφα

Κορυφή με φοβερό Πατρίκιο η Θύελλα Αγ. Δημητρίου, 3-1 στη Χωράφα

Με έναν Έκτορα Πατρίκιο να κάνει... πράγματα και θαύματα στον αγωνιστικό χώρο, η Θύελλα Αγ. Δημητρίου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Χωράφας, επικράτησε με 3-1 της τοπικής Άμιλλας Περιστερίου και ανέβηκε στην κορυφή του 2ου ομίλου στην Α' ΕΠΣΑ, έχοντας βέβαια ένα ματς περισσότερο από τους Αγ. Αναργύρους που αγωνίζονται αύριο (30/10).

Ο 20χρονος άσος σημείωσε χατ τρικ, έχοντας μία εν γένει εξαιρετική και ηγετική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Στο 37ο λεπτό αξιοποίησε υπέροχη ασίστ του Φραγγεδάκη, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της φάσης, γράφοντας το 0-1 με πλασέ. Στο 52' ο Τζίφας ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή, με τον Πατρίκιο να αποδεικνύεται ψύχραιμος και εύστοχος από την άσπρη βούλα για το 0-2. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι με το γκολ που πέτυχε ο Πήδουλας με κοντινό σουτ στο 72' (1-2), όμως ο Πατρίκιος σφράγισε την επικράτηση της ομάδας του με διαγώνιο σουτ από θέση εκτός περιοχής στο 90' (1-3).

Διαιτητές: Καπίρης, Τζίβρας-Νάτσιος

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Αδαμόπουλος, Κατσιμπούλας (51' Γκορίτσι), Σώκος, Αγγελόπουλος, Κατσιούλας, Κάστορας, Καπίρης, Σεφσκίνι, Κακούσιος (67' Χότζα), Κατσαμπάς (75' Καλόγηρος), Πήδουλας (75' Κουτρούλας)

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ. (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Καβακλής, Τζίφας (90' Δημητρίου), Νταλάκας (86' Βλαχάκης), Γαλάνης, Παπανδρέου, Μανουσέλης, Λαγοπάτης, Τζελέφας (67' Κουμουνδούρος), Καπαματζιάν (86' Ανδριόπουλος), Ε. Πατρίκιος, Φραγγεδάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35