social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθάρισε» σε τρια λεπτά ο Απόλλων Χαλανδρίου, 2-0 τον Ιάσονα

«Καθάρισε» σε τρια λεπτά ο Απόλλων Χαλανδρίου, 2-0 τον Ιάσονα

Τη νικηφόρο πορεία του συνέχισε στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ ο Απόλλων Χαλανδρίου, δηλώνοντας έτοιμος να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την επιστροφή του στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Με δύο γκολ μέσα σε ένα τρίλεπτο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Χρ. Βλάχου επικράτησε με 2-0 του Ιάσονα και πέτυχε το «τρία στα τρία». Στο 38ο λεπτό ο Κανδεράκης αξιοποίησε πέναλτι που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Στεργιώτη από τον Παυλάτο (1-0) και δύο λεπτά μετά (40') ο Στεργιώτης με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Κανδεράκη έγραψε το 2-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ο τελευταίος είχε προσπάθεια στο δοκάρι με κοντινό πλασέ στο 16ο λεπτό.

Διαιτητές: Γκίκας, Σταθόπουλος-Χατζηδάκης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Τρουπάκης, Παπαδάκης, Νούσης, Ψάλλας (71' Παναγιώτου), Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Κανδεράκης (67' Κούρος), Ζώης (23' λ.τρ. Μπεθάνης), Στεργιώτης, Χαραλάμπους (67' Παγώνης), Παπουτσής (67' Γιουνβί)

ΙΑΣΩΝ (Κώστας Δαδίτσος): Παυλάτος, Γλέζος, Μπράβος, Κουρεμάδας, Λύχνος, Τραγανός, Καράμπελας (80' Κερασιώτης), Γέρος (80' Κωνσταντέλος), Σταθόπουλος (61' Αποστολόπουλος), Κεφαλάς, Μπαϊρακτάρης (70' Μουλάι).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35