social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η αποφασιστική Κηπούπολη λύγισε τον Πανιώνιο Καισαριανής (1-0)

Η αποφασιστική Κηπούπολη λύγισε τον Πανιώνιο Καισαριανής (1-0)

Ένα από τα ντέρμπι της ημέρας στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας έγινε στο γήπεδο της Χρυσούπολης και συμπεριλαμβανόταν στην 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Εκεί, η τοπική Κηπούπολη πραγματοποίησε αποφασιστική εμφάνιση και κατέβαλε τον ανταγωνιστικότατο Πανιώνιο Καισαριανής, επικρατώντας με 1-0. Το γκολ της νίκης για τους κόκκινους σημειώθηκε στο 67ο λεπτό: ο Κλωνάρης έκλεψε την μπάλα και την έδωσε στον Μουράτη, εκείνος έβγαλε την ασίστ στον Τζαρέλλα, ο οποίος αφού αρχικώς νικήθηκε από τον Τουλουμτζή, εν συνεχεία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε αποθέωση! Το 1-0 έμελλε να μείνει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μαράνου.

Διαιτητές: Μαράνος, Κρασώνης-Γκέρτσος

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Τάκης Τριανταφύλλου): Σηφογιαννάκης, Τουρλάκης (72' Ρουμελιώτης), Σταματογιαννόπουλος, Παούρης, Σαββουλίδης, Λουκάκης, Τζαρέλλας, Καλαμοτουσάκης, Μουράτης (86' Σοφός), Κλωνάρης, Ανδρονιώτης (46' Νένδος)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Θανάσης Γάκης): Τουλουμτζής, Οικονομόπουλος, Μελίγος, Καρακώστας, Απέργης, Αλεξίου (77' Ζερκώνης), Νομικός (60' Βουτζαλής), Λιάπας, Βάνας (77' Μερμύγκης), Βλαχογιάννης (60' Πατσιαλός), Διονυσόπουλος.

 


Σχετικά άρθρα

Δημήτρης Μπουγάς: Τρεις φορές ήρθε η μπάλα μέσα στην περιοχή, ισάριθμες φορές δεχτήκαμε γκολ

Συνέχεια με Νταλλή στον ΑΟΝ Αργυρούπολης

Προβλημάτισε ο ΓΣ Καισαριανής Ι Θετικά σημάδια ο Αστέρα Ζωγράφου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35