social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό και... παράπονα το Παγκράτι, 2-2 με Λαύρα Αργυρούπολης

Βαθμό και... παράπονα το Παγκράτι, 2-2 με Λαύρα Αργυρούπολης

Συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, έγινε στο γήπεδο του Ελληνικού, με το Παγκράτι και τη Λαύρα Αργυρούπολης να μένουν στο ισόπαλο, αλλά και «χορταστικό», 2-2.

Με αυτό τον τρόπο, οι «ροσονέρι» άνοιξαν... λογαριασμό στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ, ενώ οι «βυσσινί» διατήρησαν το αήττητο για τρίτη αγωνιστική. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έμειναν με έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Θωμόγλου, εστιάζοντας σε δύο φάσεις που καταγράφηκαν μέσα σε ένα λεπτό στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο 63ο λεπτό ο Ακριτίδης δέχθηκε μαρκάρισμα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και έπεσε στο έδαφος, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στην εξέλιξη της φάσης, ενώ η μπάλα πλέον είχε φτάσει στην αγκαλιά του γκολκίπερ Κελαΐδίτη, ο διαιτητής Θωμόγλου έδωσε έμμεσο φάουλ για παρατεταμένη διαμαρτυρία του Μηνόπουλου, με τον Πολυμερόπουλο να εκτελεί την παράβαση και να δίνει σε εκείνο το χρονικό σημείο το προβάδισμα στη Λαύρα (1-2)! Εν τέλει, η ομάδα του Ν. Ακριτίδη απέφυγε την ήττα χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Ρίζος στο 89ο λεπτό για το τελικό 2-2. Το Παγκράτι είχε προηγηθεί στο 43ο λεπτό με πλασέ του Ντότσικα (1-0), ενώ στο 55' ο Κουλουρίδης είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με σουτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 68' οι γηπεδούχοι έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Νεζίρι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ την κόκκινη κάρτα αντίκρισε στο 90ο λεπτό, όντας στον πάγκο, ο Βασιλειάδης, για απρεπή συμπεριφορά προς τον διαιτητή μετά το γκολ της ισοφάρισης από την ομάδα του.

Διαιτητές: Θωμόγλου, Παγούνης-Μπαζακούλας

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Καραγιωργάκης (46' Παππάς), Ντουρικτάμης, Μηνόπουλος, Ντότσικας, Αδάμης, Ακριτίδης, Εξακοΐδης (56' Ρίζος), Βασιλειάδης (46' Νεζίρι), Κωνσταντινίδης (70' Νάνος), Στεργιόπουλος

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Πάνος Καλαϊτζίδης): Γουλής, Κωτσαλάς, Μυλωνίδης, Τσαπατσάρης, Λύτρας, Κολάι, Κουλουρίδης, Πολυμερόπουλος, Τερζής (56' Παππάς), Γκίκα (85' Βέας), Σκούρλας.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35