social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστια επιστροφή η Κοψαχείλα, 3-2 τη Θύελλα Περιστερίου

Τεράστια επιστροφή η Κοψαχείλα, 3-2 τη Θύελλα Περιστερίου

Κατάθεση ψυχής έκαναν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Σ. Αγγελόπουλος» οι ποδοσφαιριστές της Κοψαχείλας και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με εντυπωσιακό τρόπο!

Υποδεχομένοι τη Θύελλα Περιστερίου για την 3η αγωνιστική, έκαναν τη μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και επικράτησαν με 3-2, έχοντας εκτός από τα τρία γκολ και τρία δοκάρια! Στο 24' ο Θεοχαρίδης «πάγωσε» τους γηπεδούχους, ανοίγοντας το σκορ με σουτ (0-1), με τον Μπαξεβανίδη να «σημαδεύει» δοκάρι στο 30' και τον Τζουμάκα να ευστοχεί σε μακρινό σουτ στο 34' για το 1-1. Στο 60' ο τελευταίος είχε φάουλ στο δοκάρι, με τους φιλοξενούμενους να αιφνιδιάζουν για δεύτερη φορά τους γηπεδούχους, παίρνοντας εκ νέου το προβάδισμα στο 71' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φ. Κατιάι (1-2). Η Κοψαχείλα όχι μόνο δεν... παραδόθηκε, αλλά πίστεψε στη νίκη και την πέτυχε! Στο 81' ο Ίμπρο ισοφάρισε με σουτ από θέση εκτός περιοχής (2-2), στο 85' ο Σταμούλης είχε κεφαλιά στο δοκάρι και στο 90' με νέα κεφαλιά από σέντρα του Τζουμάκα έγραψε το 3-2!

Διαιτητές: Γιαννόπουλος, Κόλλιας-Σαξώνης

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Τεκίδης, Φόνσος (46' Ραζακιάς), Ίμπρο, Μπαξεβανίδης, Πρέντσε, Μοχαμέτι, Σταμούλης, Τζουμάκας (91' Λύτρας), Ζαφείρης, Φωτόπουλος (72' Περιμένης), Φύτρος (72' Τζελέφας)

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Δημόπουλος): Μποτίνης, Θεοχαρίδης, Χριστοδούλου (65' Δρούλιας), Μαχμέτι, Καπίρης, Καλαντζί (87' Μπόζας), Φ. Κατιάι, Κολοβός, Λέμης, Τ. Κατιάι, Στουτζένι (60' Δήμος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35