social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απέδρασε με Τσουμάνη στο 91' ο Πανερυθραϊκός, 1-0 τον Χαραυγιακό

Απέδρασε με Τσουμάνη στο 91' ο Πανερυθραϊκός, 1-0 τον Χαραυγιακό

Αν ο πρωταθλητισμός εξαρτάται από τις μεγάλες νίκες στις δύσκολες έδρες, τότε ο Πανερυθραϊκός είναι έτοιμος να τον πραγματώσει!

Στο γήπεδο Ηλιούπολης Β', σε ένα συναρπαστικό ματς υψηλών απαιτήσεων, η ομάδα της Ν. Ερυθραίας βρήκε «τρίποντο» στις καθυστερήσεις, κερνώντας... φαρμάκι τον Χαραυγιακό που παλινδρομούσε μεταξύ επανάπαυσης στην ισοπαλία και διεκδίκησης κάτι καλύτερου. Το τελικό 0-1 διαμορφώθηκε στο 91ο λεπτό και ξεκίνησε από... βολέ του Τσαφάι, ο οποίος έδωσε στον Τσουμάνη τη δυνατότητα να κάνει αυτό που γνωρίζει καλά: να φέρει την μπάλα μπροστά του και να τη στείλει στα δίχτυα, πλασάροντας ιδανικά τον Ζαγαρέλο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο αγώνας είχε μετατραπεί σε «ρώσικη ρουλέτα», με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν! Στο 80' η φάση διαρκείας με τους Τσουμάνη, Καμπά και Μπαμπαλούκα να αδυνατούν να νικήσουν τον αντίπαλο γκολκίπερ! Στο 83' ο Δραμουντανής να μην νικάει τον Τσαφάι σε ανεπανάληπτο τετ α τετ! Στο 89' ο Μιχαλόπουλος να στέλνει την μπάλα μόλις άουτ από πλεονεκτική θέση!

Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος ήταν μάλλον ισορροπημένο, με τον Χαραυγιακό να πατάει καλύτερα και να δείχνει πιο διατεθειμένος να αναζητήσει το γκολ της νίκης. Σε αυτό το διάστημα ο Πανερυθραϊκός δεν είχε καλή παρουσία, εν αντιθέσει με το πρώτο ημίχρονο όπου κυριάρχησε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, «άγγιξε» το γκολ. Στο 8' με τον Μπαμπαλούκα να χάνει μεγάλη ευκαιρία και στο 39' με τον Σουμελίδη να αστοχεί από καλό σημείο με βολ πλανέ. Από την άλλη, οι «νερατζούρι» έχουν να το... λένε για το δοκάρι στη «βολίδα» του Τσοντάκη στο 32ο λεπτό. Αυτή ήταν και η μοναδική καλή στιγμή τους στο πρώτο 45λεπτο. Το τελικό αποτέλεσμα έφερε τον Πανερυθραϊκό στην κορυφή και διατήρησε τον Χαραυγιακό χωρίς συγκομιδή.

Η διαιτησία του Χριστοδούλου ήταν πολύ καλή, δεν απέφυγαν τα λάθη οι δύο βοηθοί του.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Κουκόπουλος-Παπαηλίας

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Άγγελος Νταούδης): Ζαγαρέλος, Αναστασίου (33' Παρασκευάς), Ξενάκης, Κοζάκης, Ανεβλαβής, Τουγουντζόγλου, Δραμουντανής, Γκίκας, Δημητρακόπουλος (55' Παραπονιάρης), Τσοντάκης (69' Παϊκόπουλος), Χρήστου

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Δημητρίου): Τσαφάι, Σουμελίδης, Μπαλής (90' Κοντός), Καρδάμης, Νταλένγκα (68' Μιχαλόπουλος), Βαρκαρώτας, Λουκάς, Απειρανθίτης, Φραγκάκης (46' Κάμπας), Λελούδας (62' Τσουμάνης), Μπαμπαλούκας.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35