social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ντεμαράζ μεταγραφών ο Ήφαιστος Περιστεριου

Ντεμαράζ μεταγραφών ο Ήφαιστος Περιστεριου

Η είσοδος του Κώστα Αλαφούζο στην διοίκηση του Ήφαιστου Περιστερίου σηματοδοτεί μια νέα εποχή που αφήνει μια αισιόδοξη νότα.

Απόδειξη αποτελούν οι πρώτες κινήσεις του γνωστού επιχειρηματία αφού πρόσθεσε στο δυναμικό του συλλόγου πέντε ποιοτικές μοναδες που θα κάνουν τη διαφορά.

Ο λόγος για τον Χρήστο Παλαιοπάνο έναν ποιοτικό μέσο που αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια μόνο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για λογαριασμό των Ερμιονίδα,Αμβρυσσεα Δίστομου, ΑΕ Μυκόνου ,ΑΕ Καρίτσα και Ναυπακτιακό Αστέρα.

Η δεύτερη μεταγραφή είναι εκείνη του Νίκου Στάμου, με τον πρώην άσο του Αχαρναϊκό να συμφωνεί και να τα βρίσκει με τους κόκκινους.

Ο Τρικαλινός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο την περίοδο που στον πάγκο της Νεοσμυρνιώτικης ομάδας βρισκόταν ο Έντβαλντ Λίνεν. Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός εκτιμούσε ιδιαίτερα τον Στάμο χωρίς ωστόσο να πάρει αρκετές συμμετοχές.

Στη συνέχεια μεταγράφηκε στα Τρίκαλα ενώ στη συνέχει ακολούθησαν Καβάλα, Άγιος Δημήτριος, Νίκη Βόλου, Ναυπακτιακός Αστέρας, Πανναξιακός και Φωστήρας. Μάλιστα, με τα χρώματα του «Φονέα» ο Στάμος αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 1ο όμιλο της Football League 2. Φέτος, το νέο απόκτημα του Εθνικού αγωνίστηκε στον Αχαρναϊκό έχοντας περάσει από Άτταλο, Ασπρόπυργο και Εθνικό.

Τη φανέλα του Ήφαιστου Περιστερίου θα φοράει παράλληλα ο Κωνσταντίνος Καρδάμης, ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός που άνηκε μέχρι πρότινος στον Άγιο Ιερόθεο και έχει περάσει από Κερατσίνι, Ηρακλή Ελευσίνας και Άρη Πετρούπολης.

Το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα είναι  ο Αλέξανδρος Βασιλάκης.

Ο 22χρονος άσος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό. Ο ικανότατος στόπερ ξεκίνησε από τον ΓΣ Αργυρούπολης για να συνεχίσει στην Κ19 του Ατρομήτου. Από κει αγωνίστηκε κατά σειρά στην Προοδευτική, στον Αίαντα Σαλαμίνας και στον Αρη Αρχαγγέλου, ενώ ενδιάμεσα είχε δοκιμάσει την τύχη του και εκτός συνόρων, παίζοντας στην Γερμανία και στις Askania Bernburg, SV Dessau 05 και SV 1910 Neuhof.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ακούει στο όνομα 'Κώστας Βιλανάκης'.  Ο έμπειρος εξτρέμ με θητεία σε ομάδα της Λάρισας αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας και έρχεται να προστεθεί στο ρόστερ του συλλόγου. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35