social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε σαν... Μπάρτσα από την Τερψιθέα (2-3)

Πέρασε σαν... Μπάρτσα από την Τερψιθέα (2-3)

Επέστρεψε στις νίκες ο Άγιος Δημήτριος, μετά την ισοπαλία με τον Νεοπεντελικό, και παραμένει οδηγός της κούρσας στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ!

Η «Μπάρτσα» πέρασε πανηγυρικά από την Τερψιθέα, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 3-2, εκμεταλλευόμενη το εκρηκτικό της ξεκίνημα στο παιχνίδι. Μόλις στο 6' ο Ρίζος άνοιξε το σκορ (0-1) και στο επόμενο λεπτό ο Κούτρος με δυνατό σουτ έγραψε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι με το γκολ που πέτυχε ο Ταμποτέλης στο 22' χάρη σε σουτ (1-2), όμως οι κυανέρυθροι... ξέφυγαν ξανά στο σκορ με υπέροχη λόμπα του Αρώνη από πλάγια θέση στο 65' (1-3). Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Πόρης στο 72ο λεπτό.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Μημίδης-Γ. Μπακογιάννης

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Γκιουλής, Κολτσίδας, Νταλής, Σταματίου, Τεντόπουλος, Γαλάνης (17' λ.τρ. Ταμποτέλης), Σ. Τσιρόπουλος, Τερνάι (84' Ρήγας), Τσιριγωτάκης (73' Ν. Τερνάι), Πόρης, Δ. Τσιρόπουλος

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Κώστας Αρζένης): Μανώλης, Γκέρτσος (46' Πλάκας), Ρίζος, Φούφας, Τσάκος, Παναγιωτόπουλος (80' Λεβέντης), Αρώνης, Γιαννούλης, Μεντί, Κούτρος, Ερμάλ (90' Γιάφα).

 


Σχετικά άρθρα

Στο +3 τα Βριλήσσια, «πήραν» και την Τερψιθέα (0-1)

Κάλεσμα από Σούρμενα για το ματς με την Θύελλα Αγιου Δημητρίου

Δόξα Βύρωνος: Επιστροφή στις προπονήσεις με το... μυαλό στο ματς με τους Αγίους Αναργύρους

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35