social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά στο Ρουφ για Κολωνό και Γαλάτσι (2-2)

Μοιρασιά στο Ρουφ για Κολωνό και Γαλάτσι (2-2)

Ενδιαφέρον και συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Ρουφ, όπου ο Κολωνός και το Γαλάτσι έμειναν στο ισόπαλο 2-2, το οποίο διαμορφώθηκε σε ένα «χορταστικό» δεύτερο ημίχρονο.

Στο 50ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν... κεφάλι στο σκορ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Μανέτας (0-1), όμως στο 68' ο Καλομοίρης έφερε το ματς στα ίσια με προβολή (1-1). Τρία λεπτά μετά οι κυανόλευκοι πέρασαν μπροστά ξανά, αυτή τη φορά με κοντινό πλασέ του Βούλγαρη έπειτα από ενέργεια και ασίστ του Χατζηπαναγιώτη (1-2), για να ισοφαρίσει ο Λίκα στο 77' με σουτ (2-2). Λίγο νωρίτερα ο ίδιος παίκτες είχε σουτ στο δοκάρι για τον Κολωνό.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Αργυριάδης-Παντέλης

ΚΟΛΩΝΟΣ (Γιάννης Γεωργόπουλος): Ροκανάς, Λίκα, Σταυράτης (92' Μακρόπουλος), Καπελάκης, Χιονάς, Δαρζέντας, Ρώσση (46' Οτάντζης), Ράσα, Καλομοίρης, Σκεύης (46' Λιγγόπουλος (84' Λαμπικάκης)), Βλάχος

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Γιάννης Μητρούσης): Θεοφανίδης, Θωμαΐ, Βούλγαρης, Μπούλαρι (84' Αποστολόπουλος), Βογατσάς, Αρναρέλλης, Θεοδωρακάτος, Μανέτας (75' Γεωργαντώνης), Χρηστίδης, Χατζηπαναγιώτης, Αλ. Ραπάι.

 


Σχετικά άρθρα

Δυνάμωσε με Σταύρου ο Ήφαιστος!

Νικολαϊδης: Ήμασταν πιστοί στο πλάνο μας

Φιλίππου: Δίκαιη η νίκη του Χαϊδαρίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35