social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό στο τέλος ο Αττικός, 2-2 με Ηρακλή Περιστερίου!

Βαθμό στο τέλος ο Αττικός, 2-2 με Ηρακλή Περιστερίου!

Το γειτονικό ντέρμπι στο γήπεδο Ηφαίστου σήμερα (6/11) το πρωί ήταν «πλούσιο», αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή! 

Ηρακλής Περιστερίου και Αττικός έμειναν στο ισόπαλο 2-2, με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά τους φιλοξενούμενους να μην τα παρατούν, αλλά να βρίσκουν τον τρόπο να πάρουν τον βαθμό με γκολ του Γερακάρη στο 99'! Το ματς είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, αλλά και εικοσάλεπτη διακοπή λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους λόγω έντονης βροχόπτωσης. Το γεγονός ότι η μπόρα της ανάπαυλας κόπασε, έδωσε τη δυνατότητα να ολοκληρωθεί το παιχνίδι, με τον διαιτητή Παναγιωτάρα να κρατά περίπου δέκα λεπτά καθυστερήσεων στο φινάλε (!), γεγονός που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Όσον αφορά το σκέλος των τεσσάρων γκολ, στο 15' ο Δουληγέρης με γυριστή κεφαλιά μετά από φάουλ του Κορνελάτου έκανε το 0-1, με τον Ν. Μήτρο να ισοφαρίζει με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 33' (1-1). Στο 78' εγινε το 2-1 με γκολ του Πουρίκη έπειτα από «μαγική» σέντρα του Κρεμμύδα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το τρόπο να ισοφαρίσουν στο 99' (!) με κοντινό σουτ του Γερακάρη και να επιστρέψουν στις βάσεις τους με συγκομιδή. 

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Βαμβακάς-Ματσούκας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Αργύρης Πούλος): Νότι, Πολυζογώπουλος, Σφίχτης, Πάνος, Μήτρος Π., Μήτρος Ν., Ελεύθερος (81' Νίκος), Σάσσαλος Α. (81' Χάιδας), Βασιλείου (70' Κρεμμύδας), Λιαγκόζης (94' Δασκαλόπουλος), Πουρίκης

ΑΤΤΙΚΟΣ (Παναγιώτης Κοζακόπουλος): Λογοθέτης, Ντζέλιας, Καργιώτης, Ματσαβέλας, Κατσούδας, Κοντόπουλος (86' Γερακάρης), Χέλμης, Χρόνης, Δουληγέρης, Κορνελάτος, Βάρσος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35