social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ήφαιστος Περιστερίου: Νέα μεγάλη κίνηση με την πρόσληψη Νταη στις υποδομές

Ήφαιστος Περιστερίου: Νέα μεγάλη κίνηση με την πρόσληψη Νταη στις υποδομές

Ακόμη μια μεγάλη κίνηση πραγματοποίησε ο Ήφαιστος Περιστερίου με τις ευλογίες του νέου προέδρου της ομάδας, Κώστα Αλαφούζου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε κίνηση-ματ φέρνοντας στις υποδομές του συλλόγου ένα εξαιρετικό προπονητή που θα αναλάβει το κύριο ρόλο για την οργάνωση των υποδομών του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Νταή, προπονητή που είχε ο κ. Αλαφούζος όταν άνηκε στις υποδομές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Πρόκειται για έναν εξαίρετο επαγγελματία που έχει αναδείξει σπουδαίους ποδοσφαιριστές, γεγονός που δείχνει την επιτυχία της διοίκησης Αλαφούζου.

Αναλυτικά, η ενημερωση της ομάδας

Συγκέντρωση προπονητών Ακαδημίας Ηφαίστου στα γραφεία της ομάδος απόψε, υπό το νέο Πρόεδρο Κώστα Αλαφούζο. Ο Κώστας Αλαφούζος, αφού υπογράμμισε ότι κύριο μέλημα του είναι η αναβάθμιση των ακαδημιών, παρουσίασε στο προπονητικό επιτελείο τον Υπεύθυνο Ακαδημιών κ. Δημήτρη Νταή. Ο κ. Νταής είναι πρόσωπο που χαίρει της απόλυτου εκτίμησης και εμπιστοσύνης του Προέδρου, όντας έμπειρος σε θέματα διεύθυνσης Ακαδημιών επί σειρά ετών. Ο κ. Νταής παρουσίασε το πλάνο της νέας διοίκησης σε ότι αφορά τις Ακαδημίες και συζήτησε με τους προπονητές τους επί μέρους στόχους που θα πρέπει να τεθούν ανά τμήμα, αλλά και τα προβλήματα που θα πρέπει άμεσα να επιλυθούν.


Σχετικά άρθρα

Επιβεβαίωση με Πέτρο Αντωνίου στην Ελευθερούπολη

Στο 0-0 έμειναν Αθηναϊκός και Αγία Ελεούσα

Χαζομπαμπάς ο Συμεών Δωριάδης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35