social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποστολόπουλος: Δεν ανέχομαι στη ζωή μου ψέματα και δικαιολογίες

Αποστολόπουλος: Δεν ανέχομαι στη ζωή μου ψέματα και δικαιολογίες

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής των Ιλισιων 2004, Κώστας Αποστολόπουλος, μιλώντας για όλους και για όλα.

Ο γνωστός άσος αφού αναφέρθηκε στους λόγους που αποχώρησε από τον ΓΣ Καισαριανής, στη συνέχεια ανέλυσε το πλάνο των Ιλισιων 2004 και πολλά άλλα ζητήματα.

Αναλυτικά

Πως και αποφάσισες να επιστρέψεις πάλι στους αγωνιστικούς χώρους και τι σε έκανε να πας στα Ιλίσια 2004 ;

Η αλήθεια είναι ότι πέρσι είχα αποφασίσει να σταματήσω και λόγω ηλικίας και λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και μα ασχοληθω με το ΓΣ Καισαριανης από διοικητικό πόστο . Όμως στην πορεία υπήρξε μια προσωπική μου ρηξη με την δημοτική αρχή και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο . Επειδη δεν ανέχομαι συνεχόμενα ψέματα και ψεύτικες υποσχέσεις τις οποίες μετέφερα σε αθλητές, προπονητές και γονείς ακαδημιών και έτσι έβγαινα λάθος αποφάσισα να φύγω από το ΓΣ Καισαριανης για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομάδα όπως πχ ώρες στα γηπεδα και δημοτικές παροχές .
Μετά την αποχώρηση μου με πλησίασε η οικογένεια Ξενιτίδη και δέχτηκα να πάω σε μια ομάδα ,που βρήκα παιδικούς φίλους και νέα παιδιά με όρεξη, με το ρόλο του συμπληρωματικού παίχτη πάλι .

-Οι στόχοι της νέας ομάδας;

Στόχος της ομάδας των Ιλισιων είναι να πρωταγωνιστήσει στον 1ο όμιλο. Κατά την άποψη μου είναι ο πιο δύσκολος καθώς έχει ξεκάθαρα φαβορί το Διαγορα και τον προσεχή αντίπαλο μας τη Χρυσουπολη.

-Πως αντιμετωπίζετε το επόμενο ματς;
Καθημερινά δουλεύουμε με τον προπόνητη μας Γιώργο Ζουμπουνελη με στόχο τη νίκη σε κάθε αγώνα . Η ομάδα θα παρουσιαστεί πληρης αλλά ο αγώνας έχει ξεκάθαρο φαβορί τη Χρυσουπολη . Πιστεύω θα είναι ένα σκληρό ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και μακάρι να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα .

Προσωπικοί στόχοι :
Πρωσοπικος στόχος δικός μου είναι κατά κύριο λόγο να βοηθήσω την ομάδα και τα νέα παιδιά που είναι δίπλα μας κακα τα ψέματα
τα χρόνια έχουν περάσει για να έχω βλέψεις πρωταγωνιστή αλλά σε ένα ρόστερ όλοι είμαστε χρήσιμοι από τους βασικούς μέχρι εμάς που έχουμε συμπληρωματικό ρόλο .

Τέλος θέλω να ευχηθώ στην νέα μου ομάδα νίκες και υγεία και μια άνοδο στο τέλος της σεζόν .
Στην παλιά μου ομάδα το ΓΣ Καισαριανης εύχομαι να πάνε όλα όπως τα είχαμε προγραμματίσει το καλοκαίρι υγεία σε όλα τα παιδιά γρήγορη επίτευξη των στόχων και δεν θα τους πω αντίο αλλά εις το επανιδεί.
Τέλος να πω και στην έτερη ομάδα της πόλης που έχει μεγάλους στόχους τον ΑΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ καλή πορεία και άνοδο στη Γ Εθνική .


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35