social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήρε το ντέρμπι ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας, 0-1 το Χαϊδάρι

Πήρε το ντέρμπι ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας, 0-1 το Χαϊδάρι

Τεράστια σημασίας νίκη για τον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα που επικράτησε στο 'Τάκης Χαραλαμπίδης' με 0-1 του Χαϊδάρι στο ντέμρπι του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν αυτό που ήθελαν από την αναμέτρηση και αποσπάστηκαν στο +4 με ματς λιγότερο από τους Χαϊδαριώτες.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και άξιζαν, βάση της εμφάνισης τους, κάτι καλύτερο από το ματς αφού δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μιχελή.

Στην επανάληψη ο Μικρασιατικός ισορρόπησε το ματς και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο. 

Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και εχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 16' όταν ο Παληγεωργος ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα όμως η σέντρα που έκανε πέρασε παράλληλα. Στο 22' μετά από πάσα του Παληγεωργίου η μπάλα έφτασε στον Γκρέμπι όμως σούταρε και η μπάλα κατέληξε κόρνερ μετά από παρέμβαση αμυντικών. Στο 27' ο Αποστόπουλος δοκίμασε το πόδι του όμως ο Μιχελής απέκρουσε. Στο 26' ο Μικρασιατικός  Εθνικός Αστέρας απείλησε όταν ο Σαπαλίδης έκανε το σουτ στην κίνηση μετά το κόρνερ του Ζέλο με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 38' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-1, όμως το σουτ του Ζέλο σταμάτησε σε αμυντικό του Χαϊδαρίου με τον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα να φωνάζει για χέρι εντός περιοχής. 

Στην επανάληψη το Χαϊδάρι απείλησε ξανά όταν στο 45 ο Τσιουλος έκανε την κάθετη στον Γκρέμπι όμως η προβολή του τελευταίου κατέληξε στα πόδια του Μιχελή. 

Στο 46' το σουτ του Σάμιου μπλόκαρε ο Καλαματιανός, για να φτάσουμε στο 54' όπου οι φιλοξενούμενοι βρηκαν δίχτυα. 

Ο Κωτσοβός με κάθετη πάσα βρήκε τον Σάμιο ο οποίος με ένα... ξερό σουτ νίκησε τον Καλαματιανό και 'πάγωσε' το 'Τάκης Χαραλαμπιδης'. Στο 71' ο Μιχελής έδιωξε το φάουλ του Αποστολόπουλουσε κόρνερ, για να φτάσουμε στο 84' όταν ο Καββαδίας εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες μετά από στατική φάση όμως  έστειλε τη μπάλα από τα δυο μέτρα άουτ. 

Στο 88' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαραγκουδάκη όμως ο Ευαγγέλου έδειξε παίζεται, ενώ στα τελευταία λεπτά ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας βγήκε στην κοντρα όμως... τα χαλούσε συνεχώς στην τελική πάσα 

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Χλωρος) Καλαματιανος, Τζανιδάκης (86' Μονεμβασίτης), Ζιζηλας, Μπιταξης, Καλογερόπουλος, Τσιουλος, Γιαννακόπουλος (65' Καββαδίας), Καμπεράι (77' Αντωνόπουλος), Παληγεωργος, Αποστολόπουλος (77' Γεωργιου), Γκρέμπι.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Κωτσοβός) Μιχελής, Σμυρνάκης (65' Κωνσταντινίδης), Κουτσογκιλας Ε., Κουτσογκίλας Π., Μαραγκουδάκης, Σάμιος, Ταβάρες (90+3 Κακός), Κωτσοβος, Ζέλο, Σαπαλιδης (90+3 Θεοδώρου), Αλευρής (65' Εσλερ). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35