social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τεσσάρα» τα Πετράλωνα με σόου Φιλιππάτου (4-0 τον Πανιώνιο Καισαριανής)

«Τεσσάρα» τα Πετράλωνα με σόου Φιλιππάτου (4-0 τον Πανιώνιο Καισαριανής)

Ήταν να μην γίνει η αρχή για τα Πετράλωνα, που μετά το «διπλό» στην Αργυρούπολη επί της Λαύρας, επιβεβαίωσαν και σήμερα (12/11) πως βρίσκονται σε ανοδική πορεία.

Με επιβλητική εμφάνιση στο γήπεδο του Ρουφ και τον Φιλππάτο να βρίσκεται σε μεγάλα... κέφια, η ομάδα του Θ. Παύλοβιτς υπέταξε με το εμφατικό 4-0 τον Πανιώνιο Καισαριανής, που από την πλευρά του αδυνατεί να βρει τον καλό του εαυτό. Μόλις στο 3ο λεπτό ο 19χρονος άσος άνοιξε το σκορ με προβολή (1-0), στο 43' έγραψε το 2-0 με σουτ από θέση εκτός περιοχής και στο 63' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 80ο λεπτό ο Ηλιόπουλος με κοντινό σουτ.

Διαιτητές: Καρνής, Δεονάς-Δεσύλλας

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Θανάσης Παύλοβιτς): Σεργής, Πυλαρινός (87' Μουράτης), Παναγιωτόπουλος, Σωτηρίου, Βολικάκης, Μαγαλιός, Ηλιόπουλος (82' Λούπος), Κόλλιας (28' λ.τρ. Κακάζης), Βολωνάκης (87' Θεοδώρου), Φιλιππάτος, Πανταζής (82' Δούρος)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Θανάσης Γάκης): Χάλαρης, Οικονομόπουλος, Μελιγός (43' Πατσιαλός), Καρακώστας, Απέργης, Αλεξίου, Μπαρμπαλιάς (59' Μερμίγκης), Λιάπας (46' Βουτζαλής), Πορταλιός (82' Βλαχογιάννης), Διονυσόπουλος, Νομικός (87' Λουί).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35