social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έμειναν με την... ισοπαλία ΓΣ Καισαριανής και Διάνα Ηλιούπολης (1-1)

Έμειναν με την... ισοπαλία ΓΣ Καισαριανής και Διάνα Ηλιούπολης (1-1)

Οι μεν προηγήθηκαν λίγο πριν την ανάπαυλα, σε ένα χρονικό σημείο που χαρακτηρίζεται καίριο σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Οι δε θα μπορούσαν στο τέλος να έχουν φύγει ακόμη και με τους βαθμούς της νίκης. Εν τέλει, ΓΣ Καισαριανής και Διάνα Ηλιούπολης... έμειναν με την ισοπαλία (1-1) στο πρωινό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ και το οποίο είχε πάθος, νεύρο, δυναμικές μονομαχίες, καλό ρυθμό και συγκινήσεις για τους περίπου 150 φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο μεταξύ δύο ομάδων, που προέρχονται από διαφορετική «αφετηρία», αλλά έχουν αμφότερες υψηλές φιλοδοξίες.

gs_kaisarianis_panigirismoi.jpg

Στο πρώτο ημίχρονο, τουλάχιστον μέχρι το τελευταίο επτάλεπτο, δεν σημειώθηκαν σημαντικές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Παρ' όλα αυτά, το ματς «κρατούσε» τους θεατές γιατί είχε καλό ρυθμό και αρκετό «καθαρό» χρόνο παιχνιδιού, κάτι που οφείλονταν σε μεγάλο βαθμό και στην πολύ καλή διαιτησία του Μαράνου. Στο 38' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά, στο επόμενο λεπτό (39') ο Ποντικάκος είδε την μπάλα να προσγειώνεται στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ σε ένα «παράξενο» γυριστό που επιχείρησε, ενώ στο 40' οι γηπεδούχοι έφτασαν με αξιώσεις απέναντι στην αντίπαλη εστία σε προσπάθεια του Γεωργίου. Εν τέλει, οι κιτρινόμαυροι πήραν το προβάδισμα στο 43', όταν η άμυνα της Διάνας ολιγώρησε και έδωσε το δικαίωμα στον Γεωργίου να διεκδικήσει την μπάλα, από πλάγια θέση τη γύρισε στην καρδιά της άμυνας, ο Ζελέκου νικήθηκε αρχικά από τον γκολκίπερ Τζίνα, όμως με δεύτερη προσπάθεια την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

diana_panigirismoi.jpg

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Διάνα μπήκε αποφασιστικά και με σαφή διάθεση να φέρει σε δύσκολη θέση τον αντίπαλο, κάτι που κατάφερε. Αφού πρώτα προειδοποίησε στο 51', στο 56' σε σουτ του Νίκολλι και στο 59' σε σουτ του Καζάκου, στο οποίο η μπάλα αλλοιώθηκε από τον γκολκίπερ Καλαμάρα και κατέληξε στο δοκάρι, ευτύχησε να φέρει το ματς στα ίσια στο 63ο λεπτό κάπως αναπάντεχα. Από πολύ πλάγια θέση και μακρινή απόσταση ο Ποντικάκος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πήρε καμπύλη και κατεύθυνση προς το «Γ» στην πλάτη του Καλαμάρα, ο οποίος αιφνιδιάστηκε, δεν μπόρεσε να ελέγξει την πορεία της και δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης (1-1). Για περίπου δέκα λεπτά οι φιλοξενούμενοι εξακολούθησαν να είναι ορμητικοί και να αναζητούν, πλέον, την ανατροπή. Στο 69' είχαν άλλη μία καλή στιγμή και στο 75' έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να φτάσουν στο γκολ, όταν στην εξ επαφής κεφαλιά του Φωστέρη η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Εν συνεχεία, με την επίδραση και της κόπωσης, ο ρυθμός έπεσε, οι διακοπές του αγώνα λόγω μικροτραυματισμών από τα παθιασμένα μαρκαρίσματα πλήθυναν και, κάπως έτσι, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην ολοκλήρωσή του χωρίς κάτι να διαταράσσει το 1-1 που είχε διαμορφωθεί.

Διαιτητές: Μαράνος, Μημίδης-Αθανασόπουλος

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μαρίνος Πολυμέρης): Καλαμάρας, Σκόρδος (55' Κασάπης), Μίρακας (90' Πεμάι), Σούλκο, Γιαννουλάκης, Σβίγγος (60' Γκλεζάκος), Νίκου, Πατερίτσας, Γεωργίου, Αγκόλλι (55' Τζίτζης), Ζελέκου

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Τζίνας, Πανίδης, Δάρρας, Νίκολλι, Χάλο, Μπαρδάκης, Καζάκος (85' Ευθυμίου), Κατσιάνης (57' Φωστέρης), Παπαντζίμας (91' Ασωνίτης), Φάρος, Ποντικάκος.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35