social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυναμικό το Χαλάνδρι, πέρασε από τους Αγ. Αναργύρους (0-2)

Δυναμικό το Χαλάνδρι, πέρασε από τους Αγ. Αναργύρους (0-2)

Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ μετατράπηκε σε παράσταση για έναν ρόλο!

Το Χαλάνδρι επικράτησε με 2-0 από... ημίχρονο στους Αγ. Αναργύρους και απέδειξε ότι για ακόμη μία σεζόν και παρά τις όποιες αλλαγές το καλοκαίρι είναι έτοιμο να πρωταγωνιστήσει ξανά! Οι πράσινοι πήραν το προβάδισμα στο 11ο λεπτό χάρη σε ασύλληπτο σουτ του Καλιαμπάκα από πλάγια θέση (0-1), ενώ στο 33' ο Πάζας έγραψε το 0-2 με προβολή. Οι γηπεδούχοι είχαν μία μεγάλη ευκαιρία στο 60ο λεπτό να μπουν πάλι στο παιχνίδι, όμως ο Παπουλίδης αστόχησε σε θέση τετ α τετ με τον Μυλωνά. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Τσουκαλά βρήκε το Χαλάνδρι να πανηγυρίζει μία σημαντική, όσο και δίκαιη, νίκη.

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Λιαμπότης-Σαμοΐλης

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χρήστος Πιπίνης): Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Γενιδόγαν (84' Λουκόπουλος), Κατσάρας, Γεωργαμλής, Κατσίβελας (56' Πρισιμιτζής), Αρβανιτάκης, Πετανάι, Φωτόπουλος, Παπουλίδης (69' Κωσταδήμας)

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Σταύρος Αμανατίδης): Μυλωνάς, Φουκούλης, Ντζαβίδας (10' λ.τρ. Πάζα), Μανουσάκης, Αζάλ, Ντουλέ (64' Τρυφιάτης), Γκουτζιουπάς, Μπράχος (80' Κεχρής), Καλιαμπάκας (80' Κορωναίος), Κατσιούλης, Βλάχος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35