social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έφερε... τούμπα το ματς η Πεύκη στο Χαϊδάρι, 2-1 τον Θρίαμβο

Έφερε... τούμπα το ματς η Πεύκη στο Χαϊδάρι, 2-1 τον Θρίαμβο

Παρότι βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει στο σκορ, η Πεύκη κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχει την ανατροπή στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» και να φτάσει στην επικράτηση με 2-1 απέναντι στον Θρίαμβο.

Έτσι, παρέμεινε στην κορυφή του 4ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον «συγκάτοικό» της, Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Στο 18ο λεπτό ο Κριεμάδι εκμεταλλεύθηκε ασυνεννοησία στην άμυνα των φιλοξενούμενων και με σκαφτό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μπακόλα για το 1-0, όμως στο δεύτερο μέρος ήρθαν τα... πάνω κάτω. Στο 47' ο Χαραλάμπους αξιοποίησε σέντρα του Α. Παπαδόπουλου και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια (1-1), ενώ στο 73' ο Μπανιάς με κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ενδιαμέσως, στο 60ο λεπτό, ο Σπυριδάκης είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι στο σουτ που επιχείρησε, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μπακόλας πραγματοποίησε μοναδική επέμβαση και διαφύλαξε το 2-1 υπέρ της ομάδας του.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Γαλάνης-Τραντάς

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Δημήτρης Τζαβέλας): Κούμης, Μπαγετάκος, Λώλος, Τζεβελέκος, Κερμέζο, Παγιαρτάκης (60' Χήτος), Κριεμάδι (67' Μπαρμπούδης), Σαλίτα, Ηλιόπουλος (52' Χατζηκωνσταντίνου), Συριόπουλος, Καγιανάς (67' Θεοδώρου)

ΠΕΥΚΗ (Κυριάκος Μαυρίδης): Μπακόλας, Παπαδόπουλος, Γιαννίκος, Μπογκντάνι, Τσότρας, Ντούνης (76' Κ. Μπάρε), Χαραλάμπους (60' Μακρής), Μπανιάς, Σπυριδάκης, Μπούντρας (89' Α. Μπάρε), Φάρκωνας (89' Παπαδόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35