social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Από μάχη... πάρτι για τον Απόλλωνα Δάφνη Αθηνών, 4-0 τον Νεοπεντελικό!

Από μάχη... πάρτι για τον Απόλλωνα Δάφνη Αθηνών, 4-0 τον Νεοπεντελικό!

Για μία ώρα το παιχνίδι στο γήπεδο Κ. Αχαρνών ήταν πραγματική μάχη. Στο τρίτο ημίωρο, ωστόσο, η Δάφνη Αθηνών... πάτησε γκάζι και υπέταξε με το εμφατικό 4-0 τον Νεοπεντελικό, που παρουσίασε δύο πολύ διαφορετικά πρόσωπα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 60ο λεπτό ο Κορφιάτης ολοκλήρωσε με άψογο τρόπο την προσπάθειά του, γράφοντας το 1-0 με πλασέ, για να ακολουθήσουν άλλα τρία γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Στο 72' ο Κόκκορης έγραψε το 2-0 με προσωπική ενέργεια και πλασέ, στο 77' ο Νόκα πλάσαρε εύστοχα για το 3-0 και στο 88' ο Κορφιάτης πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ με ατομική ενέργεια και πλασέ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του.

Διαιτητές: Σύψας, Καφρίτσας-Γεωργακόπουλος

ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ (Θανάσης Αθανασόπουλος): Δράκο, Κανελλάκης (69' Δούρος), Αβεντινάι (82' Ιωάννου), Ασημακόπουλος, Χάσκης, Δημητρόπουλος (64' Τσούμπας), Κορφιάτης, Τριανταφυλλίδης, Διακάκης (46' Νόκα), Κοφίνης, Κόκkορης (82' Γκατζιούρας),

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Αφοί Μιχαλόπουλοι): Κουτρομάνος, Ψύλλος, Κατσογιάννης (64' Βλάχος), Στάππας, Παππάς (75' Χαλίλι), Δ. Φάκης (80' Γκουρούσης), Σαγματόπουλος (75' Καμπούρης), Καραγιάννης, Κούκουρας, Ι. Φάκης (80' Βουλανάς), Λυμπούσης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35