social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Λευκή» ισοπαλία για Αττικό και ΑΟ Ιλίου

«Λευκή» ισοπαλία για Αττικό και ΑΟ Ιλίου

Το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή!

Αττικός και ΑΟ Ιλίου έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), έπειτα από ένα δυνατό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος, με τις δύο ομάδες να μένουν ψηλά στην κατάταξη, αλλά να βλέπουν και την πρωτοπόρο Αθηναΐδα να ξεφεύγει στην κορυφή.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν μία πολύ καλή παρουσία και πλησίασαν σε αρκετές περιπτώσεις το γκολ, έμειναν με παράπονα από τη διαιτησία. Συγκεκριμένα, φωνάζουν για το γκολ που πέτυχε ο Γερακάρης με κοντινό πλασέ στο 83' και το οποίο δεν μέτρησε κατόπιν απόφασης του Τσατσούλη για επιθετικό φάουλ στον γκολκίπερ Κούβαρη, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε παράβαση στη φάση, αλλά και για μία άλλη φάση που προηγήθηκε, ισχυριζόμενοι ότι σε σέντρα προς την περιοχή του ΑΟ Ιλίου, η μπάλα «γκέλαρε» στο έδαφος και σταμάτησε σε χέρι αμυνομένου. Σημειώνεται ότι οι πράσινοι είχαν και δοκάρι σε κόντρα του Γεωργαντή απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι κάνουν λόγο, μέσα από τη σελίδα τους στο φέισμπουκ, για «αμφίρροπο παιχνίδι», χαρακτηρίζουν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η άμυνα «κράτησε το μηδέν σε αυτή την καυτή έδρα», παρατηρούν πως υπήρξαν «αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες» και ευχαριστούν τον Αττικό για τη φιλοξενία.

Διαιτητές: Τσατσούλης, Μαραθωνίτης-Μπακογιάννης

ΑΤΤΙΚΟΣ (Παναγιώτης Κοζακόπουλος): Λογοθέτης, Ντζέλιας, Κοντόπουλος (67' Σωτηρόπουλος), Ματσαβέλας, Κατσούδας, Αθανασόπουλος (71' Μπέλης), Χέλμης, Χρόνης, Δουληγέρης (80' Γερακάρης), Κορνελάτος, Γεωργαντής

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Κούβαρης, Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης, Μπούσκος, Ζήκος, Γιώτης (85' Δράκος), Παπαδημητρίου, Φούρλας, Λερούτσος, Σκαμάνης (52' Ασφής).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35