social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Μάγεψε» ο Ηλυσιακός, 3-0 τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

«Μάγεψε» ο Ηλυσιακός, 3-0 τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Το... τρένο του Ηλυσιακού σφύριξε τρεις φορές και προσπέρασε και το εμπόδιο του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης!

Με ωραίο και παραγωγικό ποδόσφαιρο, η ομάδα του Α. Μαντζούνη επικράτησε με 3-0 στο γήπεδο Γουδή και συνέχισε την... απόλυτη πορεία του στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ μετά από έξι αγωνιστικές! Πέρα από τα τρία γκολ, οι κιτρινόμαυροι είχαν και τρία δοκάρια (δύο στο πρώτο ημίχρονο με τον Γαλημίτη και ένα στο δεύτερο με τον Τσέργα), αλλά και αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ικανοποιώντας για ακόμη μία φορά τους φιλάθλους τους. Το σκορ άνοιξε στο 33ο λεπτό ο Γαλημίτης με σουτ (1-0), για να αναλάβει στο δεύτερο μέρος ο Λέκκας και να «κλειδώσει» το «τρίποντο» με δύο προσωπικά γκολ. Στο 66' κέρδισε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 2-0, ενώ δύο λεπτά μετά (68') σφράγισε τη νίκη της ομάδας του με σουτ.

Διαιτητές: Μαράνος, Αραβίδης-Κατελανάκης

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Χριστόπουλος (81' Τσουρέας), Νικολόπουλος, Κούτρας, Ρέτζο, Ταχιράι (84' Κατσαρός), Κασσιανός (81' Πουλέρι), Τσέργας, Γαλημίτης (72' Σινομάτι), Λέκκας (84' Μανώλης), Ανχελ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤ. (Σάκης Βερούτης): Στεφανίδης, Κόκκινος, Αποστόλου, Καραβίδας (69' Νταής), Τσιγκόπουλος, Παρασίδης, Πρίντεζης (81' Λουδάρος), Παπασταύρος (81' Μπάμπουλας), Οκσίσογλου (81' Ζαγαρέλος), Σιδηρόπουλος, Τσάκωνας (58' Τσάκαλος).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35