social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποφασιστικά τα Σούρμενα, 3-1 τον Άγιαξ στον Ταύρο

Αποφασιστικά τα Σούρμενα, 3-1 τον Άγιαξ στον Ταύρο

Νίκη από εκείνες που διαμορφώνουν σε μία ομάδα χαρακτήρα πρωταθλητή πέτυχαν σήμερα (26/11) το απόγευμα τα Σούρμενα, πιστοποιώντας πως στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ έχουν τα φόντα αλλά και τη δίψα να διεκδικήσουν τον τίτλο!

Σε μία δύσκολη έδρα και κόντρα σε έναν ανταγωνιστικότατο αντίπαλο, όπως ο Άγιαξ Ταύρου, η ομάδα των νοτίων προαστίων εμφανίστηκε αποφασιστική και επιβλήθηκε με 3-1, φτάνοντας μάλιστα με ανατροπή στην επιτυχία της! Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στα μέσα του πρώτου μέρους, όμως οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν, με την ώθηση και του κόσμου τους, να φέρουν... τούμπα το ματς πριν την ανάπαυλα, εδραιώνοντας την επικράτησή τους λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα.

Οι κόκκινοι πήραν το προβάδισμα στο 22ο λεπτό χάρη σε άψογο χτύπημα φάουλ του Μαρούση, ο οποίος πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος και την έστειλε σε σημείο που ήταν δύσκολο να αντιδράσει ο Αθανασόπουλος (1-0). Ωστόσο, τρία λεπτά μετά ο Γιαννόπουλος ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ του Αρσενίου (1-1). Μάλιστα, τα Σούρμενα πήραν... κεφάλι στο σκορ στο 34' με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς. Αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, ο Καμπουρούδης έπιασε ένα δυνατό, «πλασαριστό» σουτ και με την καμπύλη που έδωσε στην μπάλα, την έστειλε στο «Γ» της εστίας για το 1-2 μέσα σε αποθέωση! Στη συνέχεια, δεν είχαν αποτέλεσμα κάποιες καλές στιγμές που πήγε να δημιουργήσει ο Άγιαξ, ο οποίος δεν μπόρεσε στο δεύτερο ημίχρονο να απειλήσει με αξιώσεις τον αντίπαλο γκολκίπερ. Αντ' αυτού, στο 92' δέχθηκε και τρίτο τέρμα, με τον Πετριτάι να ολοκληρώνει με ωραίο πλασέ επιθετική προσπάθεια της ομάδας του, για το 1-3 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Αρκετά λεπτά μετά το τριπλό σφύριγμα του Αλάμπεη επικράτησε ένταση στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ ποδοσφαιριστών και ανθρώπων των δύο ομάδων, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Αραβίδης-Νιδριώτης

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Γιαννούτσος, Χασιώτης, Μαυροβουνιώτης (77' Κορδάς), Μαρούσης, Παπακωνσταντίνου (77' Καβαλάρης), Παπαευθυμίου, Αναστασόπουλος, Τρακόσης, Σέχου (64' Σέχου), Γκαρδιακός (27' λ.τρ. Παπανδρέου), Στατήρης (64' Μπαρμπαλιάς)

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπρατζης): Αθανασόπουλος, Αλεξανδράκης, Μαρινάκης, Καμπουρούδης, Μιχελής, Μαργαρίτης, Αρσενίου (89' Ντοκάι), Τσομπάνης (63' Χαπάλογλου), Γιαννόπουλος, Μακρυνόρης (75' Μασάντο), Πετριτάι.

 


Σχετικά άρθρα

Συνέβη κι αυτό: στο γήπεδο Καλαμακίου... ξέχασαν να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή!

Άλλες τρεις ανανεώσεις στον ΑΟ Ιλίου!

Λεβέντης: Θα δώσουμε τη μάχη μας και όπως πάντα στο γήπεδο!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35