social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανοδικά ο νεανικός Ιάσων, 2-0 τον Κολωνό

Ανοδικά ο νεανικός Ιάσων, 2-0 τον Κολωνό

Μετά την ήττα στο Γαλάτσι σε ματς όπου το 2-1 από τον ΠΑΣ ήταν μαγική εικόνα και έπειτα από την ισοπαλία με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου, ο Ιάσων πανηγύρισε και την πρώτη του νίκη μακριά από την έδρα του, με καλή εμφάνιση και «καθαρό» σκορ!

Το νεανικό σύνολο του Κ. Δαδίτσου επικράτησε στο απαιτητικό γήπεδο Ακαδημίας Πλάτωνος με 2-0 του Κολωνού και «ξεκόλλησε» από την προτελευταία θέση στην κατάταξη του 4ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ. Στο 20ο λεπτό ο 17χρονος Βιτσέρσκι υποδέχθηκε την μπάλα μετά από απόκρουση του γκολκίπερ Ροκανά και με σουτ από θέση εκτός περιοχής την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1, ενώ στο 50' ο Αποστολόπουλος ολοκλήρωσε έξοχα προσωπική προσπάθεια και με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 0-2, που έμελλε να παραμείνει μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Καπίρης, Ισσά-Αθανασάκης

ΚΟΛΩΝΟΣ (Γιάννης Γεωργόπουλος): Ροκανάς, Χριστόπουλος (70' Σονέλ), Σταυράτης (60' Σινάμπρι), Καπελάκης, Χιονάς, Οντάτζης, Λίκα, Ράσα, Γκιόλας (71' Λιγγόπουλος), Σκεύης (80' Κάτρης), Καλομοίρης (80' Βλάχος)

ΙΑΣΩΝ (Κώστας Δαδίτσος): Πιτσίνης, Γλέζος, Καράμπελας, Λυχνός, Κουρεμάδας, Τραγανός, Αποστολόπουλος (80' Γέρος), Μουλάι (70' Κατραμάδος), Κερασιώτης, Βιτσέρσκι, Κεφαλάς (85' Πάσχος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35