social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

6Χ6 για τον σούπερ Χολαργό που πέρασε και από την Μεταμόρφωση

6Χ6 για τον σούπερ Χολαργό που πέρασε και από την Μεταμόρφωση

Δικαίως θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης ο Χολαργός στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Οι κυανόλευκοι το αποδεικνύουν σε κάθε εμφάνιση τους αφού και σήμερα επικράτησαν με 0-3 του Ατρόμητου στη Μεταμόρφωση, έκαναν το 6Χ6 και πλέον βρίσκεται στο -3 από τον Ηλυσιακό έχοντας ματς λιγότερο. 

Το συγκρότημα του Σπύρου Μόχλα δειχνει ότι θα διεκδικήσει με τον Ηλυσιακό το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία στροφή, αφού με την αγωνιστική του συνέπεια ο Χολαργός δείχνει ότι βάζει τις βάσεις.

Στο 5' ο Πιπεράς έκανε το 0-1, με τον Τσιαντή στο 45' να βάζει τις βάσεις για τη νίκη του Χολαργού κάνοντας το 0-2. Στο 67' έγινε το τελικό 0-3 με τον Κετσετζογλου για τους κυανόλευκους.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σάκης Βερουτης) Στεφανίδης, Κόκκινος (71' Λουδάρος), Αποστόλουυ, Καραβίδας, Τσιγγόπουλος (87 Βασιλειου Παρασίδης, Πρίντεζης (71 Νταής), Παπασταυρος, Οκσίσογλου (87' Πεπόνης) Σιδηρόπουλος, Μπαμπουλας (75' Ταγαρέλος).

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σπυρος Μοχλας) Μολφέσης, Τσαγκάρης, Γαλάτης, Νταλταρης, Βλασσόπουλος (46 Μιχελής), Ζαχαρόπουλος (71' Αλεξανδρόπουλος), Μπολλης (68' Κοντογιάννης), Μπαλαχτσής, Κετσετζογλου, Πιπερας (80 Ξύδης), Τσιαντης (46' Σκούμας).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35