social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στην επανάληψη καθάρισε ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας, 3-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Στην επανάληψη καθάρισε ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας, 3-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Μετά από δυο αγωνιστικές ο Μικρασιατικός Εθν. Αστέρας επέστρεψε στις νίκες αφού ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη επικράτησε με 3-0 του Ολυμπιακού Λιοσίων.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα χάνοντας πέναλτι στο α ημίχρονο με τον Σαπαλίδη. Στο 59 ο Ζέλο έκανε το 1-0, με τον Κωνσταντινίδη με φοβερό σουτ στο 70' να σημειώνει το 2-0. Το τελικό 3-0 έκανε ο Σάμιος  στο 86'.

Με τη νίκη αυτή οι κόκκινοι έφτασαν τους 17 βαθμούς και περιμένουν γκέλα του Χαϊδαριου αύριο στην Ηλιούπολη στο ματς με τον Χαραυγιακό για να διατηρήσουν ακόμη μεγαλύτερη διαφορά.

Η ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπριστογιάννη με δεύτερη κιτρινη 

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Μιχελής, Σμυρνάκης, Έσλερ (80' Γαντζούλας), Κουτσογκίκας Ε., Μαραγκουδάκης, Σάμιος, Ζέλο (73' Κωτσοβός), Κωνσταντινιδης (80' Κουτσογκίλας Π.), Σαπαλιδης, Ραχιμ (80' Βουτυράς), Θεοδωρου (70' Κακός).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Θοδωρής Τρανός) Ανδρεοσόπουλος, Σουλοβάρι, Λαμπρόπουλος, Μιχαηλιδης, Βασιλάκης, Μπριστογιάννης, Χριστοπουλος, Γανωτής, Τουρτούλι, Νικολάου, Ζέρβας. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35