social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίο βαθμό o Χαραυγιακός, 1-1 με το Χαϊδάρι

Σπουδαίο βαθμό o Χαραυγιακός, 1-1 με το Χαϊδάρι

Σπουδαίο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία πηρε ο Χαραυγιακός που έσωσε την παρτίδα στο τέλος του αγώνα με τον ΑΟ Χαϊδαρίου (1-1).

Η ισοπαλία ασφαλώς και ικανοποιεί τους νερατζούρι αναφορικά με το στοχο που έχουν θέσει σε αντίθεση με τους Χαϊδαριώτες που τα έχουν με τη τύχη τους καθώς δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν κυρίως στο α' μέρος και το... πλήρωσαν.

Για μια ωρα αγώνα το Χαϊδάρι ήταν ανώτερο αφού εκτός από το γκολ που σημείωσε στο 23' με τον Αποστολόπουλο είχε ευκαιρίες για γκολ.

Πάντως σε δυο περιπτώσεις οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι. Τη μια στο 15'σε πτώση του Παληγεώργου και τη άλλη στο 55' σε χέρι εντός περιοχής. Ο Χαραυγιακός όσο περνούσε η ώρα προσπαθούσε να βρει την ισοφάριση που ήρθε στο 90+6' με κεφαλιά του Χρήστου για το τελικο 1-1

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Αγγελος Νταουδης) Ζαγαρέλος, Κοττάκης, Ξενάκης, Παικοπουλος, Αναστασόπουλος, Ανεβλαβής, Ρεσούλι (62' Δημητρακόπουλος), Τουγουντζόγλου, Τσοντάκης (62' Σαλαπάτας), Γκίκας (46' Μπάτσι) Χρήστου.

ΧΑΊΔΑΡΙ (Γιαννης Χλωρος) Καλαματιανος, Τζανιδάκης, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής, Τσιούλος, Γιαννακόπουλος (72' Ζαχαρίου), Αντωνόπουλος, Παληγεωργος (90+4' Μονεμβασίτης), Αποστολόπουλος (90' Λαγός), Γκρέμπι (46' Καββαδίας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35