social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποφασιστική η Ιεράπολη, λύγισε με 3-2 τη Δόξα Βύρωνος

Αποφασιστική η Ιεράπολη, λύγισε με 3-2 τη Δόξα Βύρωνος

Άλλη μία σπουδαία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ιεράπολη, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά πως είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα της Β' Κατηγορίας!

Υποδεχόμενη τη Δόξα Βύρωνος στο γήπεδο Ορυζομύλων, επικράτησε με 3-2 και ανέβηκε στην τέταρτη θέση, αναγκάζοντας τον αντίπαλό της στην πρώτη του ήττα από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο Δ. Κωνσταντόπουλος. Οι γηπεδούχοι του Χρ. Κιούρκου ήταν αποφασιστικοί από το ξεκίνημα, παίρνοντας το προβάδισμα στο 12ο λεπτό με γκολ που σημείωσε ο Σίντρε με σουτ (1-0). Λίγο πριν την ανάπαυλα (43') ο Μπιάζης έκανε το 2-0 με κεφαλιά και σαν να μην έφτανε αυτό για τους κυανόλευκους, με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κωνσταντινίδης με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0! Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, μειώνοντας αρχικά σε 3-1 στο 74' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νικόλα. Στο 87' ο Α. Μίζιος, έχοντας έρθει από τον πάγκο, έβαλε για τα καλά την ομάδα του στο παιχνίδι, σκοράροντας με πλασέ, όμως η αντεπίθεση της Δόξας δεν είχε συνέχεια.

Διαιτητές: Σύψας, Γκούντας-Μαρκαντωνάτος

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Χρήστος Κιούρκος): Τσαπούρνης, Μπόγδανος, Βιδάκης (80' Πετεινάκης), Βιτουλαδίτης, Λαγκαδίτης, Μπαντής, Βουρδαμής, Μανιός (85' Κασιμάτης), Σιντρέ, Κωνσταντινίδης (80' Σταματίου), Μπιαζής (60' Γιαλαμάς)

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Χριστοδουλάκης, Τζάρτζαλος (65' Στ. Μίζιος), Βουτάς, Ρωμανός, Λιακόπουλος (46' Ζευκιλής), Τσακλάνος, Καρατσομπανάκης, Κοσσυβάκης (75' Α. Μίζιος), Νικόλας, Χαλβατζής (46' Τσαουρδάς), Κουτσαυτίκης (60' Τσελέπης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35