social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προχωράει ακάθεκτος ο ΑΟΝ Αργυρούπολης

Προχωράει ακάθεκτος ο ΑΟΝ Αργυρούπολης

Ούτε ο Πλάτων κατάφερε να διακόψει την ξέφρενη πορεία του ΑΟΝ Αργυρούπολης προς την επάνοδο στη Β' ΕΠΣΑ!

Η ομάδα των νοτίων προαστίων επικράτησε με 4-2 στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος, έκανε το «6 στα 6» και οδηγεί την κούρσα στον 3ο όμιλο της Γ' Κατηγορίας, έχοντας ήδη επτά βαθμούς διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες.

Μόλις στο 12ο λεπτό ο Μπιατσέτ σκόραρε από κοντά σε εκτέλεση κόρνερ για το 0-1, στο 55' ο Λαγανάς με σουτ από θέση εκτός περιοχής έγραψε το 0-2, ενώ στο 67' επανήλθε ο Μπιατσέτ και με προσωπική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν, αντιθέτως μπήκαν στο παιχνίδι με δύο γκολ μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Στο 71' ο Μάτζαρης μείωσε με σουτ (1-3) και στο 74' ο Ψαρουδάκης ευστόχησε σε πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι αμυνομένου για το 2-3. Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο είχε ο ΑΟΝΑ, με τον Νικολόπουλο να σκοράρει με σουτ στο 90' (2-4) και να σφραγίζει την επικράτηση της ομάδας του.

Διαιτητές: Κασίδης, Πρίντζιος-Γεωργακόπουλος

ΠΛΑΤΩΝ (Γιώργος Καλούδης): Στρατηγαρέας, Μυλωνάς, Κάτρης (57' Γεωργιάδης), Ξούρας, Αναγνώστης, Μπάλα (41' Ξούρας), Ψαρουδάκης, Μάτζαρης, Βήττας (71' Καρατζούλης), Καζάκος (46' Πελέκης), Βασιλικός (71' Λύγδας)

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σπύρος Τάραμας): Κατράνας, Μιχαηλίδης, Τριτσινιώτης, Ρώσσης (69' Δόγκας), Λαγανάς, Ρούσσος, Νταής, Κολδουρμίδης (88' Νικολόπουλος), Μακρής, Μπαξεβάνης, Μπιατσέτ.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35