social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο δεύτερο ο Αστέρας Ζωγράφου, 2-0 την Ιεράπολη

Στο δεύτερο ο Αστέρας Ζωγράφου, 2-0 την Ιεράπολη

Μετά από δύο ήττες και μία ισοπαλία, ο Αστέρας Ζωγράφου επέστρεψε στις νίκες και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις της κατάταξης στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Β. Γούτη κατέβαλε με 3-0 την Ιεράπολη, βρίσκοντας τις λύσεις απέναντι στην αντίπαλό της στο δεύτερο ημίχρονο. Κομβικής σημασίας, ωστόσο, ήταν η το χαμένο πέναλτι των φιλοξενούμενων στο 8ο λεπτό, το οποίο εκτέλεσε ο Κωνσταντινίδης και απέκρουσε ο Λαχανάς. Με την έναρξη του δευτέρου μέρος, στο 49', ο Μακρής εκτέλεσε με άψογο τρόπο κόρνερ και έγραψε το 1-0, αιφνιδιάζοντας τον γκολκίπερ Τσαπουρνή. Όλα έγιναν πιο εύκολα για τους κυανέρυθρους, που έφτασαν στο 2-0 οκτώ λεπτά μετά (57') χάρη σε κεφαλιά του Τσοχαντάρη. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 68' ο Μακρής με σουτ.

Διαιτητές: Λιαμπότης, Αθανασόπουλος-Δεσύλλας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Βαγγέλης Γούτης): Λαχανάς, Ντίσα, Ξανθόπουλος (82' Τσιάκαλος), Καρακάσης, Εξηντάρης, Βραχίμη, Μακρής (76' Μπακέας), Σπαγής, Τσοχαντάρης (76' Τζοβάρας), Τσίγκος (82' Λιόλιος), Κούρα (76' Δρανδάκης)

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Χρήστος Κιούρκος): Τσαπουρνής, Μπογδάνος, Βιδάκης (62' Παλαμάς), Βιτουλαδίτης, Κολάνγκη, Μπαντής, Μπιάζης (26' λ.τρ. Πετεινάκης), Κασιμάτης (73' Γιακουμάκης), Σίντρε, Κωνσταντινίδης, Βουρδάμης.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35