social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απίθανο γκολ του Φάρου έδωσε το ντέρμπι με τον Πανερυθραϊκό στη Διάνα (1-0)

Απίθανο γκολ του Φάρου έδωσε το ντέρμπι με τον Πανερυθραϊκό στη Διάνα (1-0)

 Η Διάνα επέστρεψε στις επιτυχίες χάρη στην σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Πανερυθραϊκού στο «Ηλιούπολης Β’» για την 9η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Ετσι, έφθασε τους 14 βαθμούς και έπιασε τους «κόκκινους» στην 4η θέση, μια εβδομάδα πριν από το ραντεβού με τον πρωτοπόρο Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Γιάννη Δημητρίου απείλησε με περισσότερες αξιώσεις την εστία του Τζίνα που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Νταλένγκα στο 6’, ο οποίος ήθελε να βρει εστία και στο 36’ από μακριά. Μόλις στο 3’, επίσης, ο Τσορτανίδης δοκίμασε την τύχη του, με την μπάλα να περνάει εκτός. Από την άλλη μεριά, οι Χάλος στο 9’, Πανίδης στο 16’ και Καζάκος στο 44’ επιχείρησαν να δοκιμάσουν την ετοιμότητα του Τζαφάι.

Οι παίκτες του Γιάννη Κουσάνα ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και είδαν τον Παπαντζίμα να έχει δυο καλές στιγμές στο 57’ και το 63’. Στο 70’ ο Λελούδας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τζίνα, όμως βιάστηκε και σε κενή εστία πλάσαρε άουτ! Η Ερυθραία δεν πέτυχε το γκολ εκεί και στο… καπάκι ο Φάρος σημείωσε ένα τέρμα σπάνιας ομορφιάς «κρεμώντας» τον Τζαφάι, την μπάλα να βρίσκει, επίσης, το δοκάρι και να καταλήξει στο βάθος της εστίας για το «χρυσό» 1-0 που έφερε το ξέσπασμα στην κερκίδα και τους έξαλλους πανηγυρισμούς με αποδέκτη τον Φάρο. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 2-0 στο 81’ με τον Καζάκο να πλασάρει ιδανικά, αλλά την μπάλα να… ξυρίζει το δοκάρι. Στο φινάλε, ο Φραγκάκης απάντησε με αντίστοιχο μακρινό σουτ, ενώ στο 90+1’ ο Λελούδας δεν σούταρε καλά και το 1-0 παρέμεινε.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπαϊρακτάρης Κ., Παπαηλίας Γ. - Καραγεώργος Α.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Τζίνας, Δάρρας (46’ Ποντικάκος), Κατσιάνης, Νίκολι, Χάλος, Μπαρδάκης, Καζάκος (86’ Ασωνίτης), Παπαντζίμας (89’ Κριτσωτάκης), Ζώης (46’ Ευθυμίου), Φάρος (89’ Κουσάνας Ηλ.), Πανίδης.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Δημητρίου): Τζαφάι, Σουμελίδης, Τσορτανίδης, Καρδάμης, Μπαλής (77’ Τσουμάνης), Νταλένγκα, Λουκάς (82’ Κοντός), Απειρανθίτης (82’ Φραγκάκης), Βαρκαρώτας (68’ Αραμπαντζής), Παπαθανασίου (46’ Λελούδας), Μπαμπαλούκας.


Σχετικά άρθρα

Σταθερά πρώτη η Πεύκη, 5-1 στο Γαλάτσι

Καίει το φύλλο αγώνα τον Τζινευράκη

Ηλιόπουλος: «Ομάδα με παρόν και μέλλον η Ανθούπολη»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35