social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χριστούγεννα με... ασφάλεια για τον Άγιο Θωμά, 3-1 τον Άτταλο

Χριστούγεννα με... ασφάλεια για τον Άγιο Θωμά, 3-1 τον Άτταλο

Χριστούγεννα με ανακούφιση θα κάνει ο Άγιος Θωμάς που νίκησε τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας με 3-1 και έφτασε τους 12 βαθμούς και την 6η θέση μετά από 9 ματς.

Οι οράνιε του Στέφανου Σοϊλεμέ γνώριζαν την κρισιμότητα του αγώνα αφού αντιμετώπισαν μια ομάδα με κοινό στόχο ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Άγιου Θωμά ήταν πιστή σε ακόμη ένα μεγάλο ραντεβού και πήραν το τρίτο τους τρίποντο για φέτος. Από την άλλη ο Άτταλος στο ντεμπούτο του Γιάννη Σκαρπέλη δεν τα κατάφερε μένοντας στην 9η θεση με 7 πόντους μετρώντας την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του.

Στο 32' ο Τζώρτζης έκανε το 1-0 για να έρθει ο Φούντας στο 45' και να σημειώσει το 1-1. Στο 45+1 ο Γεωργογιάννης έκανε το 2-1 για να φτάσουμε στο 50' όπου ο Τζώρτζης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-1. 

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Στέφανος Σοιλεμές) Πετράκης, Βεόπουλος, Τσιγαρίδας, Χαντζής, Παπαζαφειρόπουλος, Τετώρος (55' Ζαρκαδούλας), Τζώρτζης (70' Βάρφης), Τσινιάς (80' Ζώγας), Γεωργογιάννης, Ηροδότου (80' Μαλάι), Κολοβός.

ΑΤΤΑΛΟΣ (Γιάννης Σκαρπέλης) Σαμιώτης, Κουτσόπουλος (70' Τσέκας), Μυλόβας, Νικολάκης (85' Φουσέκας), Πανάκης, Δούκας, Καραπάτης (60' Ξενάκης), Φούντας, Χρυσανθακόπουλος (70'' Μπαντάς), Τριάντης, Ντόνης (46' Γεωργόπουλος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35