social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φοβερό «διπλό» η «Μπάρτσα» σε φοβερό ματς, 4-3 τον ΓΣ Αργυρούπολης!

Φοβερό «διπλό» η «Μπάρτσα» σε φοβερό ματς, 4-3 τον ΓΣ Αργυρούπολης!

Συναρπαστικό παιχνίδι, που κρίθηκε λίγο πριν την εκπνοή, έγινε στο γήπεδο Αργυρούπολης Β', με τον Άγιο Δημήτριο να παίρνει σπουδαία νίκη με 4-3 απέναντι στον ΓΣ Αργυρούπολης, στο ντέρμπι της αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ!

Τη δόξα του Ρίζου που είχε πετύχει χατ τρικ από το πρώτο ημίχρονο... θέλησε να κλέψει ο Γ. Λεβέντης, ο οποίος με προβολή στο 90' μετά από αράουτ του Πλάκα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 3-4! Ο Ρίζος είχε δείξει τον... δρόμο προς τη νίκη με δύο γκολ στο 3' με σουτ και στο 36' με προβολή, ξανά από αράουτ του Πλάκα, με τους «πορτοκαλί» να επιστρέφουν και να ισοφαρίζουν μέσα σε ένα τετράλεπτο με δύο πανομοιότυπα γκολ του Ασημάκη. Στο 38' και στο 41' ο νεαρός αμυντικός σκόραρε με προβολές σε ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ του Χρήστου! Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Ρίζος ανέλαβε πάλι δράση, σκοράροντας για τρίτη φορά με κοντινό σουτ (2-3), για να έρθει εκ νέου η ισοφάριση από τον ΓΣΑ μετά από προσωπική ενέργεια και σουτ του Χριστόπουλου (3-3). Όλα έδειχναν ότι το συγκλονιστικό ματς θα ολοκληρωνόταν χωρίς νικητή, όμως στο 90' ο Γ. Λεβέντης έβαλε την... σφραγίδα του στο παιχνίδι και η «Μπάρτσα» πήρε το «τρίποντο»!

Διαιτητές: Γουρέλης, Ανδρέου-Μαρκαντωνάτος

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Κωστάκης, Γοργάκης, Γκοβίλας, Ασημάκης (84' Βιδάλης), Τσάκαλος, Χρήστου, Δ. Λεβέντης, Χριστογιάννης (84' Μένταυλος), Μπιζίνης (55' Ρουμπελάκης), Κωστόπουλος (74' Γιαννίκος). 

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Κώστας Αρζένης): Κορδάς, Μανώλης (60' Συκαράς), Χιώτης, Πλάκα, Τσάκος, Γ. Λεβέντης, Αρώνης, Γιαννούλης (70' Κούτρος), Μεντί, Ερμάλ, Ρίζος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35