social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορυφή ο Αστέρας Ζωγράφου, 3-0 την Κοψαχείλα

Κορυφή ο Αστέρας Ζωγράφου, 3-0 την Κοψαχείλα

Με νίκη ολοκλήρωσε την παρουσία του στο 2022 ο Αστέρας Ζωγράφου, που θα κάνει «αλλαγή» από την κορυφή της κατάταξης στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, όπου «συγκατοικεί» με τον ΑΟ Ιλίου.

Η ομάδα του Β. Γούτη ήταν ανώτερη από την Κοψαχείλα και δικαίως επικράτησε με 3-0, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Καρακάση που σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο με ισάριθμες κεφαλιές στο 15' και στο 39'. Ο Βραχίμη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με πλασέ στο 52', με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία να μειώσουν στο 70', όταν ο Σανεβιράτνε νικήθηκε από τον Λαχανά σε εκτέλεση πέναλτι.

Διαιτητές: Θώμογλου, Γαλάνης-Αναστασόπουλος/Τσιγγέλης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Βαγγέλης Γούτης): Λαχανάς, Ντίσα, Τσιάκαλος, Καρακάσης, Εξηντάρης, Βραχίμη (75' Δρανδάκης), Μακρής (81' Χριστόπουλος), Σπαγής (62' Μπακέας), Τσοχαντάρης (75' Ρούσσης), Τζίγκος, Κούρα (62' Τζοβάρας)

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Μοσχοβίτης, Φόνσος, Ίμπρο, Μοχαμέτι, Πρέντσε (46' Μπαξεβανίδης), Λύτρας, Ράπτης (46' Φύτρος), Σανεβιράτνε (81' Αγγελόπουλος), Ζαφείρης (65' Σταμούλης), Ασημακόπουλος, Φωτόπουλος (65' Στυλιανού)

 


Σχετικά άρθρα

Ευχαριστεί Τούμπουρο ο Ηλυσιακός

Πένθος στον Αττικό και στην οικογένεια Κουτσούκη

Τουγουντζόγλου: Ομάδα της καρδιάς μου ο Χαραυγιακός, τιμή μου που φοράω το περιβραχιόνιο (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35