social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Ανέλαβε ο Καρατζάς τον ΑΟ Μελισσίων

Θέμα soccerlive I Ανέλαβε ο Καρατζάς τον ΑΟ Μελισσίων

Σε έναν έμπειρο προπονητή ανέθεσε τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας ο ΑΟ Μελισσίων μετά την αποχώρηση του Αλέξη Μαντζούνη.

Συγκεκριμένα μετά από ημέρες διαπραγματεύσεων στην τεχνική ηγεσία των πρασίνων θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής ο Γιώργος Καρατζάς.

Ο μέχρι πρότινος coah του Αήττητου Σπάτων συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Γυφτόπουλο, και καλείται να διατηρήσει την ομάδα σε ανοδική τροχιά αποδίδοντας εντός των τεσσάρων γραμμών ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Ο νέος προπονητής του συλλόγου από τα βόρεια προάστια είναι απόφοιτος του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού με ειδικότητα Ποδοσφαίρου και κάτοχος διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA B & UEFA C. Έχει υπάρξει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε ομάδες όπως Πανιώνιος ΠΑΕ, Αιγάλεω ΠΑΕ , Απόλλων ΠΑΕ, διεθνής ποδοσφαιρίστης στις Εθνικές Ομάδες: -Under 16 -Under 18 -Under 21 με αθλητικές διακρίσεις και έχει προπονητική εμπειρία σε αρκετές ακαδημίες ποδοσφαίρου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. , Παλληνιακός Α.Ο.) , αλλά και αντρών ανάμεσα τους ο «Παλληνιακός Α.Ο.» , ο «Αθηναϊκός Α.Σ.» και ο «Α.Ο. Νέας Ιωνίας».

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του πριν τον Αήττητο Σπατων ήταν η Εθνική Κωφών ενώ στα Μελίσσια δεν είναι τελείως... άγνωστος αφού είχε διετελέσει τεχνικός διευθυντής στις υποδομές του συλλόγου.

Άμεσος συνεργάτης του και γυμναστής αναλαμβάνει ο Χρήστος Δαβής που έχει εργαστεί σε Αγία Παρασκευή (πρωτάθλημα πέρυσι στην Α' ΕΠΣΑ), Μικρασιατικό και Χολαργό.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35