social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ασταμάτητος ο ΑΟΝΑ, έκλεισε το 2022 με φοβερές επιδόσεις!

Ασταμάτητος ο ΑΟΝΑ, έκλεισε το 2022 με φοβερές επιδόσεις!

Τη μία νίκη μετά την άλλη προσθέτει στο ενεργητικό του ο ΑΟΝΑ, ο οποίος έκλεισε τις υποχρεώσεις του για το 2022 με φοβερές επιδόσεις!

Το απόγευμα της Κυριακής η ομάδα της Αργυρούπολης πανηγύρισε την όγδοη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές στον 3ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ, επικρατώντας στο γήπεδο «Σ. Αγγελόπουλος» του Π. Φαλήρου με 4-0 απέναντι στον ΑΟ Ταταύλων. Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Μπιατσέτ, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, δείχνοντας τον... δρόμο για μία άνετη επικράτηση. Σημειώνεται ότι η ομάδα του Σπ. Τάραμα έπαιξε χωρίς τους βασικούς τερματοφύλακές της λόγω ασθένειας, με συνέπεια κάτω από την εστία να πάρει θέση ο κεντρικός αμυντικός Δρακούλης, ο οποίς μάλιστα πραγματοποίησε και μια εντυπωσιακή επέμβαση!

Με το πέρας και της 8ης αγωνιστικής, ο ΑΟΝΑ βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης, έχοντας απόσταση +8 από τους διώκτες του!

Γκολ: 12' Μπιατσέτ, 36' Μπιατσέτ, 79' Νικολόπουλος, 81' Μπιατσέτ

Διαιτητές: Γιαννόπουλος, Σπυρόπουλος-Κουλοσούσας

ΤΑΤΑΥΛΑ (Νίκος Μανωλάς): Ράμμος, Φλώρος (46' Γιαννόπουλος), Παπαγεωργίου, Μούκας, Μήτρακας, Ιωακειμίδης (46' Βούρος), Γιαννακούρος, Σκεντάι (85' Προμπονάς), Γαλούζης (73' Νιάος), Παγουράς, Φώσκολος (64' Νίνε)

ΑΟΝΑ (Σπύρος Τάραμας): Δρακούλης, Μιχαηλίδης, Ν. Ρώσσης, Ρούσσος, Μακρής, Δ. Ρώσσης (49' Ι. Ρούσσος), Νταής (72' Νικολόπουλος), Λαγανας, Στ. Ρώσσης (46' Μπαξεβάνης), Κολδουρμίδης, Μπιατσέτ.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35