social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Α' ΕΠΣΑ σε... αριθμούς!

Η Α' ΕΠΣΑ σε... αριθμούς!

Ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Εκκρεμεί η διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής, μετά την οποία θα έχουμε φτάσει ακριβώς στα μισά της διαδρομής. Ένα πολύ μεγάλο μέρος, ωστόσο, του πρωταθλήματος έχει περάσει στο παρελθόν, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα για κάποιες πρώτες, αλλά και ασφαλείς, παρατηρήσεις. Ας τις δούμε με τη βοήθεια των αριθμών: 


-2 ομάδες της Κατηγορίας προχωρούν με το απόλυτο των βαθμών. Τις συναντάει κανείς και τις δύο στον 3ο όμιλο. Ο λόγος, βέβαια, για τον Ηλυσιακό και τον Χολαργό, που ισοβαθμούν στην κορυφή, έχοντας 9 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Ο συντελεστής τερμάτων, βεβαίως, είναι καλύτερος για την ομάδα του Ζωγράφου, που έχει 31-3 έναντι 20-4 εκείνης του Χολαργού.

-4 ομάδες της Κατηγορίας διατηρούν το αήττητό τους. Πέρα από τον Ηλυσιακό και τον Χολαργό, όπως περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο, πρόκειται για τον Μικρασιατικό στον 1ο όμιλο και το Χαλάνδρι στον 2ο όμιλο. Αμφότεροι έχουν 6 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 9 αγώνες.

-1 ομάδα από ολόκληρη την Κατηγορία δεν έχει ακόμη συγκομιδή! Ο λόγος για την Άμιλλα Περιστερίου, που έχει μόνο ήττες σε 9 αγώνες στον 2ο όμιλο. Είναι, επίσης, η ομάδα με το χειρότερο παθητικό (40 γκολ) στους 3 ομίλους.

-4 ομάδες της Κατηγορίας δεν έχουν «γευτεί» ακόμα τη χαρά της νίκης. Υπάρχει έστω μία σε καθέναν από τους 3 ομίλους. Στον 1ο όμιλο είναι ο ΑΟ Καλαμακίου με 1 ισοπαλία και 8 ήττες σε 9 αγώνες, στον 2ο όμιλο είναι η Άμιλλα, για την οποία η σχετική αναφορά γίνεται στην προηγούμενη παράγραφο, ενώ στον 3ο όμιλο είναι η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων και ο ΑΟ Βύρων, με τη διαφορά ότι η Ελπίδα έχει 2 ισοπαλίες και 7 ήττες, εν αντιθέσει με τον Βύρωνα που έχει μόλις 1 ισοπαλία και 8 ήττες.

-3 ομάδες της Κατηγορίας βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε απόλυτη ισορροπία αποτελεσμάτων και, μάλιστα, η καθεμιά τους είναι σε ξεχωριστό όμιλο! 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 9 αγώνες έχουν ο ΓΣ Καισαριανής στον 1ο όμιλο, ο Άγιος Θωμάς στον 2ο όμιλο και ο ΑΟ Περιστερίου στον 3ο όμιλο.

-4 ισοπαλίες σε 9 αγώνες έχει ο Αθηναϊκός στον 3ο όμιλο και καμία άλλη ομάδα στην Κατηγορία δεν έχει τόσες ή περισσότερες.

-31 γκολ έχει πετύχει σε 9 αγώνες ο Ηλυσιακός στον 3ο όμιλο και διατηρεί την πιο παραγωγική επίθεση στους 3 ομίλους. Σκοράρει, δηλαδή, με μέσο όρο 3,4 ανά αγώνα.

-2 ομάδες της Κατηγορίας δεν έχουν δεχθεί ούτε ένα γκολ στην έδρα τους. Είναι η Διάνα Ηλιούπολης στον 1ο όμιλο, που έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία ως γηπεδούχος, με 4-0 συντελεστή τερμάτων, αλλά και ο Ηλυσιακός στον 3ο όμιλο, με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και 15-0 συντελεστή τερμάτων.

-9 γκολ έχει πετύχει ο Αλέξανδρος Γαλημίτης και είναι ο πρώτος σκόρερ της Κατηγορίας. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έχει σκοράρει στα 6 από τα 9 παιχνίδια του Ηλυσιακού.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35