social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προκρίθηκε ο Πανιώνιος, 1-0 τον Φωστήρα στον Ταύρο

Προκρίθηκε ο Πανιώνιος, 1-0 τον Φωστήρα στον Ταύρο

Παράλληλα με τον αγώνα που δίνει για επίτευξη των στόχων του στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ο Πανιώνιος θα συνεχίσει την προσπάθειά του και στο Κύπελλο ΕΠΣΑ.

Η ομάδα της Ν. Σμύρνης πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Ταύρου, επικρατώντας με 1-0 του Φωστήρα στην τελευταία επίσημη υποχρέωση των δύο ομάδων για το 2022. Έτσι, πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του θεσμού, όπου έχουν πάρει θέση, επίσης, οι Χαραυγιακός, Τράχωνες, Διάνα Ηλ., Αγία Παρασκευή, Άγιαξ Ταύρου, Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας και Άρης Πετρούπολης. Το γκολ που έκανε τη διαφορά στο «Σπ. Γιαλαμπίδης» σημείωσε στο 43ο λεπτό ο Τσιμπόκας με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Παπαδάκη.

Κατά τα άλλα, έγινε ένα παιχνίδι μπροστά σε περίπου 400 θεατές, το οποίο είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς είχε καλό ρυθμό και ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους και τους γηπεδούχους να είναι εκείνοι που έφτασαν σε πιο πολλές περιπτώσεις με αξιώσεις στην απέναντι εστία. Ωστόσο, το γκολ του Τσιμπόκα ήρθε σε ένα χρονικό σημείο που αποδείχθηκε καθοριστικό για την τύχη της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να διαχειριστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα και με την είσοδο των πιο έμπειρων παικτών τους στο ματς να «παγώσουν» τον ρυθμό σε τέτοιο σημείο, που να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους τους να γίνουν επικίνδυνοι. Οι κιτρινόμαυροι είχαν μόνο κάποια φιλόδοξα σουτ που όμως έφευγαν ελεγχόμενα από τον γκολκίπερ Παχατούρα εκτός εστίας, οι «κυανέρυθροι» δεν αξιοποίησαν κάποια από τις αρκετές περιπτώσεις που έπαιξαν στο ανοιχτό γήπεδο και με αποδιοργανωμένη την αντίπαλη άμυνα και, έτσι, το 0-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Μητροφάνης-Λ. Τσολακίδης

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Μάνος, Τσουβαλτσίδης, Παρασκευόπουλος, Λώλος, Πεχλιβανίδης (46' Ανδριόπουλος), Ξενοπανάγος, Χριστόπουλος (64' Λαζαρίδης), Νταούλια (64' Σταμάτης), Μπερνιδάκης, Φέκκας, Πινιώτης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Παχατούρας, Κουβαράς (57' Καρδάμης), Μερτύρης (61' Διονέλλης), Καλύβας, Γκότοβος, Μπρέγκου, Κουφουδάκης (69' Ρεντζής), Παπαδάκης (69' Γροντής), Τσιμπόκας, Στούπης, Μούντριχας (61' Πίσπας).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35