social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μόχλας: Εφόσον δεν πετύχαμε αρκετά για την διοίκηση, εύχομαι ο επόμενος προπονητής να ολοκληρώσει το έργο με επιτυχία

Μόχλας: Εφόσον δεν πετύχαμε αρκετά για την διοίκηση, εύχομαι ο επόμενος προπονητής να ολοκληρώσει το έργο με επιτυχία

Λίγη ώρα μετά το διαζύγιο με τον Χολαργό, σε μια κίνηση που προκάλεσε ερωτηματικά, ο απερχόμενος προπονητής της ομάδας, Σπύρος Μόχλας, μίλησε στο soccerlive.gr ευχαριστώντας τα πρόσωπα που συνεργάστηκε, εκφράζοντας και στον επίλογο του την πικρία του για την αποχώρηση του από την ομάδα.

Αναλυτικά

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας του Χολαργού, τον άμεσο συνεργάτη μου και προπονητή φυσικής κατάστασης κ. Γιώργο Υφαντή, τους προπονητές τερματοφυλάκων κ. Νίκο Κοντογιώργο & κ. Νίκο Τριανταφύλλου και ιδιαίτερα όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που σε 2 χρόνια συνεργασίας καταφέραμε τα εξής: 1) την κατάκτηση του πρωταθλήματος της περιόδου 2021-22 με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής, 2) η ομάδα να είναι αήττητη σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και 3) η ομάδα τη φετινή χρονιά να είναι πρώτη με 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και άξια να διεκδικεί το πρωτάθλημα απέναντι σε έναν ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο Ηλυσιακός.

Εφόσον αυτά που πετύχαμε δεν ήταν αρκετά για τη διοίκηση ώστε να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία, εύχομαι στον αντικαταστάτη μου να ολοκληρώσει το έργο μου και να πετύχει τους στόχους τους τέθηκαν στην αρχή της σεζόν.

Καλή συνέχεια στη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους της ομάδας!

Σπύρος Μόχλας


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35